Γκαλένα Βελίκοβα: Χεράκι -χεράκι με το σύζυγό της στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της-ΦΩΤΟ

Εθεάθησαν στην πρεμι��ρα της «Μελωδίας της Ευτυχίας»

Γκαλένα Βελίκοβα: Χεράκι -χεράκι με το σύζυγό της στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της-ΦΩΤΟ

Μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της διανύει η Γκαλένα Βελίκοβα, καθώς σε λίγο καιρό θα γίνει μητέρα για δεύτερη φορά!

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την κριτή του «Dancing with the Stars» που διανύει τον 5o μήνα της εγκυμοσύνης της, στο θέατρο Παλλάς, στην πρεμιέρα της παράστασης «Η Μελωδία της Ευτυχίας» μαζί με τον σύζυγό της Κώστα Χαϊνά.

9225_GKALENA_VELIKOVA_09122014.jpg
Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, η Γκαλένα Βελίκοβα επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο ριχτό φόρεμα, το οποίο έκρυβε την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ, δήλωσε η ίδια για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της: «Εύχομαι να είναι το ίδιο καλή με την πρώτη και προς το παρόν έτσι δείχνει, γιατί δεν έχω ούτε ναυτίες, ούτε ζαλάδες, ούτε τίποτα. Τρώω κανονικά όπως στην πρώτη μου εγκυμοσύνη και μέχρι τώρα έχω πάρει μόνο τέσσερα κιλά. Όπως όλες οι μαμάδες θέλω να πάνε όλα καλά αλλά τώρα έχω πάρει το κολάι και δεν ανησυχώ τόσο πολύ. Αυτό που με αγχώνει λίγο είναι η αντίδραση της Κέισι. Έχω διαβάσει βιβλία, έχω συμβουλευτεί και φίλες που έχουν κάνει δύο παιδιά και προετοιμάζομαι»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top