Ο Πολ Ροζολί απαντά στις κριτικές που δέχτηκε επειδή ΔΕΝ τον έφαγε το ανακόντα

«Κάναμε Ο,ΤΙ καλύτερο μπορούσαμε» είπε-Δεν αποκλείει μελλοντικά να «φαγωθεί» από άλλο ζώο ο παρουσιαστής του «Eaten Alive»

Ο Πολ Ροζολί απαντά στις κριτικές που δέχτηκε επειδή ΔΕΝ τον έφαγε το ανακόντα

​Στις κριτικές αλλά και στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε απάντησε ο Πολ Ροζολί, μετά την πολυαναμενόμενη προβολή του ντοκιμαντέρ «Eaten Alive», στο οποίο τελικά ΔΕΝ τον κατάπιε ολόκληρο το ανακόντα.

Όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, ο παρουσιαστής του «Discovery Channel», κατάφερε να μπει μέχρι τη μέση στο στόμα του τεράστιου φιδιού, φορώντας την ειδική στολή, χωρίς ωστόσο το ανακόντα να τον καταβροχθίσει ολόκληρο, όπως αρχικά είχε ακουστεί, επειδή την ώρα που τον κατάπινε έσπασε ο ώμος του, η στολή δεν άντεξε και σήμανε συναγερμός στους συνεργάτες του.

081214205654_4876.jpg
Αυτό ενόχλησε τους θεατές οι οποίοι άρχισαν να τα «χώνουν» στον 27χρονο Ροζολί μιας και… απογοητεύτηκαν από το θέαμα.

Γι΄αυτό κι εκείνος αποφάσισε μέσω Skype, να βγει και να μιλήσει στον Τζίμι Κίμελ, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους:

«Κάναμε ο,τι καλύτερο μπορούσαμε και προβάλλαμε τα ωραιότερα πλάνα για τον κόσμο» είπε ο Πολ όλο χαμόγελο, ο οποίος έμεινε για ΜΙΑ ολόκληρη ώρα κολλημένος στο λαιμό του ανακόντα.

081214205655_5562.jpg
Τι απάντησε όμως στην οργισμένη PETA η οποία τον κατηγόρησε ότι σκοπίμως ενόχλησε το φίδι στο φυσικό του περιβάλλον;

«Ο μόνος λόγος για τον οποίο το έκανα αυτό, είναι επειδή έχω δουλέψει στον Αμαζόνιο και ξέρω. Όλοι γνωρίζουν πως το δάσος καταστρέφεται, αλλά δεν κάνουν τίποτα για να το σταματήσουν. Νομίζω ότι τόσο η PETA όσο και όλοι οι άλλοι, είδαν ΜΟΝΟ τα τελευταία 20 λεπτά του show, μένοντας σ΄αυτό και ξεχνώντας πως προσπαθούμε να προστατεύσουμε αυτά τα ζώα».

081214205656_6264.jpg
Όσο για το τι απαντά σ΄αυτούς που έγιναν έξαλλοι επειδή δεν τον καταβρόχθισε το ανακόντα;

«Νομίζω ότι έχασαν όλη την ουσία της εκπομπής» είπε ο Ροζολί.

Στο τέλος, αστειεύτηκε και με τον Τζίμι Κίμελ, ο οποίος του είπε πως τώρα «χρωστά» στον πλανήτη, να «φαγωθεί» από ένα άλλο ζώο, με τον 27χρονο να μην το αποκλείει, συμφωνώντας με τον παρουσιαστή.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top