Σημαντική πρωτοβουλία: αντί για στολισμούς, ρεύμα στους απόρους!

Κάλεσμα ανθρωπιάς στην Πολιτεία από τον «Real Fm»

Σημαντική πρωτοβουλία: αντί για στολισμούς, ρεύμα στους απόρους!

​Mία σημαντική πρωτοβουλία πήρε ο Νίκος Χατζηνικολάου μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή του στον «Real Fm»: πρότεινε αυτή τη χρονιά οι δήμοι να χρησιμοποιήσουν ένα μέρος των χρημάτων που θα διέθεταν για στολισμό, για την επανασύνδεση του ρεύματος σε οικογένειες που τους το έχει κόψει η ΔΕΗ! Άμεση ήταν η απάντηση από την Περιφέρεια Αττικής.

Απαντώντας στην πρωτοβουλία - προτροπή του Νίκου Χατζηνικολάου, η Ρένα Δούρου έστειλε μήνυμα στη ραδιοφωνική του εκπομπή, αναφέροντας: «σωστός για το θέμα του στολισμού. Έκοψα ήδη τα χριστουγεννιάτικα ημερολόγια και διάφορα άλλα κι έχω προβλέψει 2.5 εκ. ευρώ για την επανασύνδεση του ρεύματος. Παλεύω για έγκριση από την κεντρική κυβέρνηση».

Άμεση ήταν η απάντηση και του Αργύρη Ντινόπουλου που μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή. «Εγώ κάτι τέτοιο το εγκρίνω και πιστεύω ότι είναι προς θετική κατεύθυνση και η ανταπόκριση της κ. περιφερειάρχου», είπε χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ, ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίς φέτος και για δύο άπορες οικογένειες αφού θα κάνουν γιορτές σε ένα όμορφο και ζεστό σπιτικό: περίπου 100 εργαζόμενοι της «British American Tobacco Hellas» ανέλαβαν την πλήρη αποκατάσταση δύο σχεδόν εγκαταλειμένων σπιτιών στο κέντρο της Αθήνας, ενώ σύντομα θα διατεθούν ακόμη περισσότερα διαμερίσματα σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top