ΦΩΤΟ: πανικός με Αργυρό - REC - Σάλτη για τον «89,8 Δρόμος fm»

Κέφι μέχρι πρωίας στο νέο live party του ραδιοφωνικού σταθμού

ΦΩΤΟ: πανικός με Αργυρό - REC - Σάλτη για τον «89,8 Δρόμος fm»

​Ακόμα μία βραδιά με αγαπημένους καλλιτέχνες και διασκέδαση μέχρι το πρωί διοργάνωσε ο «89,8 Δρόμος fm»: αυτή τη φορά, στο live party στο «Spell Club» εμφανίστηκαν ο Κωνσταντίνος Αργυρός, οι REC και η Χριστίνα Σάλτη!

SALTI (800x534).jpg

Σε ένα κατάμεστο χώρο, φίλοι, συνεργάτες, καλλιτέχνες, αλλά και τυχεροί ακροατές, διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με όλες τις μεγάλες επιτυχίες των καλλιτεχνών που ένωσαν τη φωνή τους στη μεγαλύτερη μουσική βραδιά της χρονιάς.

REC 1 (800x534).jpg

Η Χριστίνα Σάλτη, πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες εμφανί��εις της, έδωσε τη σκυτάλη στους REC που ξεσήκωσαν το κοινό με ποπ ήχους, αλλά και τη νέα τους επιτυχία με τίτλο «Καρδιά»!

REC KOSMOS (800x534).jpg

Λίγο πριν τις 2:00 στο stage του «Spell Club» ανέβηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός και γνώρισε την αποθέωση: ο κόσμος τραγουδούσε ασταμάτητα τις επιτυχίες του, δημιουργώντας απίστευτη ατμόσφαιρα, ενώ ο ίδιος έγινε «ένα» με όλους μέσα σε λίγα λεπτά! Μάλιστα, ο ενθουσιασμός ήταν τόσο μεγάλος που ο Κωνσταντίνος συνέχισε να τραγουδά και μετά το τέλος του προγράμματός του, λέγοντας: «είναι τιμή μου να τραγουδάω για τους ακροατές του “89,8 Δρόμος fm”, αυτό δεν το έχω ξαναζήσει και δίνουμε ραντεβού την επόμενη σεζόν, γιατί αυτό το party πρέπει να ξαναγίνει. Σας ευχαριστώ πολύ όλους».

ARGYROS (800x534).jpg

Τη βραδιά παρουσίασαν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Μάνος Μαγιάτης και Βασίλης Φορτούνης, ενώ το παρόν έδωσαν πολλοί καλλιτέχνες!

ARGYROS MAGIATIS FORTOUNIS TSIAPANITIS (800x534).jpg

ARGYROS KOSMOS (800x534).jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top