Πάολα: «Θα μπορούσα να δω ερωτικά τον Λιάγκα»-Λιάγκας: «Όσο τον φτύνεις τον άλλον, κολλάει»

Ποιος είναι ο… αντίζηλος του παρουσιαστή, τον οποίο αποκάλεσε «μπουρούχα»;

Πάολα: «Θα μπορούσα να δω ερωτικά τον Λιάγκα»-Λιάγκας: «Όσο τον φτύνεις τον άλλον, κολλάει»

​Είσαι γυναίκα και σε ρωτάνε ποιον άνδρα θα μπορούσες να δεις ερωτικά από την showbiz, ελληνική και ξένη. Τα πρώτα «βασικά» ονόματα που σου έρχονται στο μυαλό, είναι Μπραντ Πιτ, Τζόρτζ Κλούνεϊ, Μπράντλεϊ Κούπερ, Σάκης Ρουβάς, και πάει λέγοντας.

Όχι όμως και η Πάολα, η οποία δήλωσε πως δυο άντρες που θα μπορούσε να δει… «αλλιώς», είναι ο Τζέραρντ Μπάτλερ που έχει υποδυθεί των «Λεωνίδα» στους «300».

Γιατί τι Μπάτλερ με τους κοιλιακούς φέτες τι Λιάγκας με τα κιλάκια και τα πιασιματάκια του, το ίδιο και το αυτό!

1805_LIAGKAS_STAMATI_25112014.jpgHappy-45th-Birthday-Gerard-Butler-141113-02.jpg
Γούστα είναι αυτά δεν λέμε, μόνο που η Πάολα μπορεί να επέλεξε από Έλληνες τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά ο παρουσιαστής της έριξε «χυλόπιτα», λέγοντας:

«Και εγώ θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να ταιριάξουμε ερωτικά με την Πάολα, αλλά δεν ταιριάζουμε μουσικά!»

butler-leonidas-300-kopis.jpg
Αυτό όμως που τον έκανε έξαλλο, ήταν η «όλα τα λεφτά» αντίδραση του Θέμη Γεωργαντά, ο οποίος δεν πίστευε στ΄αυτιά του όταν άκουσε την Πάολα να ξεστομίζει το όνομα του Γιώργου Λιάγκα δίπλα σε αυτό του Τζέραρντ Μπάτλερ:

«Καταρχήν δεν καταλαβαίνω την δικιά σου αντίδραση ταλαίπωρε Γεωργαντά. Εσύ δηλαδή θεωρείς ότι δεν υπάρχει ούτε μια γυναίκα που να της αρέσω στην Ελλάδα επειδή κάνουμε πλάκα ότι είμαστε χοντροί;Θεωρείς ταλαίπωρε ότι αρέσεις πιο πολύ από μένα επειδή είσαι στο Mad;» τον ρώτησε ο Λιάγκας, με τον Θέμη να ανταπαντά:

Resizer.jpg
«Κάποια λίγο ζαβή θα υπάρχει!»

Για να φτάσουμε στο σημείο (θα πέσει κάνας φούρνος να μας πλακώσει), που ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλεσε τον Μπάτλερ… «μπουρούχα»:

«Καταρχήν με συνέκρινε με αυτήν την μπορούχα. Σιγά τον άντρα δηλαδή. Επειδή έχει παίξει τον Ηρακλή; Και εγώ θα μπορούσα να έχω παίξει στον Οβελίξ».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top