Μαρία Μπακοδήμου: Το απίστευτο περιστατικό που της συνέβη όταν ήταν ετοιμόγεννη

Πως ο πρώην σύζυγος της έκανε άνω-κάτω το μαιευτήριο;

Μαρία Μπακοδήμου: Το απίστευτο περιστατικό που της συνέβη όταν ήταν ετοιμόγεννη

​Το «άγνωστο» περιστατικό που έζησε όταν ήταν εννέα μηνών έγκυος εξομολογήθηκε στην αέρα του «ΦΜ Live» η Μαρία Μπακοδήμου!

Η παρουσιάστρια του Star, είχε τσακωθεί με τον πρώην σύζυγό της, Δημήτρη Αργυρόπουλο, και είχε πάει μαζί με το Φώτη στα γυρίσματα της σειράς «Τι ψυχή θα παραδώσεις Μωρή»: «είχα μαλώσει με τον μπαμπά των παιδιών και εκεί στο γύρισμα δεν έπιανε το κινητό μου. Ο σύζυγός μου νόμιζε πως γέννησα και δεν του το λέω» αποκάλυψε γελώντας.

Έτσι λοιπόν ξεκίνησε μία τρομερή παρεξήγηση: «έπαιρνε τηλέφωνο στο μαιευτήριο και ρωτούσε αν μπήκε να γεννήσει κάποια με το όνομα Μπακοδήμου. Όταν του είπαν όχι σκέφτηκε πως μπορεί να έχω μπει να γεννήσω με το δικό του επίθετο. Υπήρχε όντως στο μαιευτήριο μία γυναίκα με το όνομα Αργυροπούλου που μόλις είχε γεννήσει» θυμήθηκε η παρουσιάστρια του Star.

Το αποτέλεσμα;

Ο πρώην σύζυγος της Μαρίας πήρε τηλέφωνο στο δωμάτιο της συνονόμ��της γυναίκας και το σήκωσε ο σύζυγος της γυναίκας που μόλις είχε γεννήσει: «εκεί όπως καταλαβαίνετε έγινε χαμός. Λέει στον κύριο που το σήκωσε εγώ είμαι ο πατέρας του παιδιού και μετά βρίστηκαν»!

Δείτε στο βίντεο όσα αποκάλυψε η Μαρία Μπακοδήμου!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top