«Όρκος Σιωπής»: O Άρης ψάχνει την Ηλέκτρα αλλά εκείνη τον αποφεύγει

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο που θα προβληθεί στις 17:45

«Όρκος Σιωπής»: O Άρης ψάχνει την Ηλέκτρα αλλά εκείνη τον αποφεύγει

​O Άρης ψάχνει την Ηλέκτρα, αλλά εκείνη τον αποφεύγει και αποφασίζει να συγκεντρωθεί στη νέα της δουλειά. Η Αλεξάνδρα καταρρέει και ζητάει από τη Μαρίνα να γυρίσει πίσω, όμως εκείνη αρνείται στο σημερινό επεισόδιο του «Όρκου Σιωπής».

Episode 29 Still 1.jpg

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 17:45

Ο Νώντας εξηγεί στον Πέτρο πως η παρουσία του στην Κύπρο θα κάνει καλό στην προεκλογική καμπάνια του Έκτορα και ο Πέτρος δέχεται να πάει στο νησί. Παράλληλα, κανονίζει με τη βοήθεια της Νίκης, να αντιμετωπίσει και το μέτωπο του Γιώργου.

Episode 29 Still 2.jpg
Ο Άγγελος και ο Ιούλιος προχωράνε το σχέδιο για να εντοπίσουν τον Λεωνίδα. Ο Τόνυ αποφασίζει να κινηθεί πίσω από την πλάτη του Νώντα και με τη βοήθεια του Ηλία να βγάλει τον Στάθη από τη μέση.

Episode 29 Still 3.jpg
Ο Έκτορας δείχνει να γοητεύεται από τη Χρίστινα, αλλά το παίζει άνετος. Ο Άρης παραδέχεται στη Μαρίνα πως ο γάμος του με την Ελένη έχει τελειώσει και εκείνη τον ρωτάει αν υπάρχει κάποια άλλη στη ζωή του.

Episode 29 Still 4.jpg

Η Στέλλα γνωρίζει τον Λεωνίδα αλλά αγνοεί το ποιός πραγματικά είναι. Η Σάντρα και ο Ιούλιος έρχονται και πάλι κοντά. Ο Άρης αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά στον Άρη για το παρελθόν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top