ΑΥΤΟΙ είναι οι δημοσιογράφοι που πήραν τα βραβεία Μπότση!

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας η απονομή

ΑΥΤΟΙ είναι οι δημοσιογράφοι που πήραν τα βραβεία Μπότση!

Με τον Κάρολο Παπούλια να απονέμει τα βραβεία πραγματοποιήθηκε η φετινή, 31η, απονομή των βραβείων Μπότση.

Οι τέσσερις δημοσιογράφοι που βραβεύτηκαν είναι:

- Κατερίνα Αντωνοπούλου, για το αποκαλυπτικό τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ που αφορούσε το δράμα των τριών εκατομμυρίων παιδιών του πολέμου στη Συρία, που ζουν σε καταυλισμούς και προβλήθηκε στο πλαίσιο της εκπομπής «Πρώτο Πλάνο» από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

vrav7.jpg

(Kάρολος Παπούλιας - Μίνα Καραμήτρου)

- Δημήτρης Μιχαλέλης, για την αντικειμενική αρθρογραφία και την μέχρι σήμερα ευδόκιμη σταδιοδρομία του στην έντυπη και ηλεκτρονική δημοσιογραφία.

- Μίνα Καραμήτρου, για την αντικειμενική, αποκαλυπτική, με πληρότητα παρουσίαση των θεμάτων του αστυνομικού ρεπορτάζ στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, από το 1994 έως σήμερα.

- Λάζαρος Χατζηνάκος, για την πολύχρονη πορεία του στη δημοσιογραφία και τη συνεισφορά του στην ΕΣΗΕΜ-Θ, ως σύμβουλος εκδόσεων και έργων ευρωπαϊκής ανάπτυξης.

ImageHandler.jpg

(Η βράβευση του Κάρολου Παπούλια)

Παράλληλα, εξαιρετική τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στον Κάρολο Παπούλια, για την προσφορά του στην πολιτική ζωή του τόπου και την ευδόκιμη θητεία του στο Ύπατο Πολιτειακό Αξίωμα.

Τιμητική διάκριση απονεμήθηκε από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια, στην Αγγελική Νικολούλη, για την τριαντάχρονη μάχιμη δημοσιογραφία και τη μεγάλη κοινωνική της συνεισφορά, εδώ και 19 χρόνια, μέσα από το «Φως στο Τούνελ». Επίσης, τιμητικά βραβεία πήραν και οι Ιωάννης Μπα��δώσας, Κωνσταντίνος Μαργαρίτης και Γαλάτεια (Γκέλυ) Βουρβούλη.

vrav8.jpg

(Αγγελική Νικολούλη - Νίκος Δένδιας)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top