ΔΕΙΤΕ τον Νίκο Αλιάγα να μιλά ελληνικά σε… γαλλική εκπομπή!

Τι είπε για την χώρα μας και την κρίση;

ΔΕΙΤΕ τον Νίκο Αλιάγα να μιλά ελληνικά σε… γαλλική εκπομπή!

​Στα… ελληνικά καλωσόρισαν τον Νίκο Αλιάγα σε πρωινή εκπ��μπή της γαλλικής τηλεόρασης και ο παρουσιαστής μίλησε στη μητρική του γλώσσα, αποκαλύπτοντας τι σημαίνει για εκείνον η Ελλάδα!

«Η Ελλάδα είναι έννοια, είναι πνεύμα αλλά και φιλοσοφία. Μια φιλοσοφία απλή, είναι αναμνήσεις, οικογενειακές σχέσεις, είναι αφετηρία της ζωής και του θανάτου, είναι στοιχεία που κουβαλάω, που έμαθα από τους γονείς μου και από αυτούς που προϋπήρχαν, όλο αυτό το φάσμα των ανθρώπων που ζούσαν πριν από εμένα για να βρίσκομαι σήμερα εγώ εδώ. Εγώ γεννήθηκα εδώ, οι γονείς μου ήρθαν τη δεκαετία του ’60 και η Γαλλία με αγάπησε σαν πραγματικό της παιδί. Δεν μου είπαν “είσαι Έλληνας δεν μπορείς να κάνεις καριέρα”», εξομολογήθηκε ο παρουσιαστής, που μιλά συχνά για την Ελλάδα στις συνεντεύξεις του.

Οι παρουσιάστριες έδειξαν συγκινημένες με το βιβλίο που κυκλοφόρησε πρόσφατα, με τίτλο «Όσα θα ήθελα να σου πω» και τον τρόπο με τον οποίο μιλάει για την χώρα του, ενώ ο Νίκος Αλιάγας αναφέρθηκε και στην κρίση που μαστίζει την Ελλάδα, αναφέροντας: «η κρίση με αγγίζει και, φυσικά, αγγίζει και την οικογένειά μου. Μιλάμε για μια κρίση που δεν είναι τυπικά ελληνική, αλλά δεν είναι και συμπτωματικό που η Ελλάδα βιώνει μια βαθιά κρίση».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Νίκος Αλιάγας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top