Αποκάλυψη Έλενας Τσαβαλιά: «Έβαλα τα κλάματα όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος»

Στους έξι μήνες σχέσης με τον Μάρκο Σεφερλή

Αποκάλυψη Έλενας Τσαβαλιά: «Έβαλα τα κλάματα όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος»

«Όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος χάρηκα πάρα πολύ και έβαλα κατευθείαν τα κλάματα γιατί ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι ο Μάρκος δεν θα ήθελε το παιδί» εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Mega με μία» η Έλενα Τσαβαλιά.

Η αποκάλυψη αυτή έγινε με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό OΚ στην οποία είπε ότι έμαθε ότι περιμένει τον πελαργό στους 6 μήνες σχέσης με τον ηθοποιό.

image (3).jpg
«Ήμασταν πολύ λίγο καιρό μαζί και σε μια περίοδο με πολλά προβλήματα και οι δύο και για αυτό δεν ήμουν σίγουρη» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Όπως ανέφερε στη συνέντευξή της «θα έκανα άμβλωση» σε περίπτωση που ο Σεφερλής δεν ήθελε το παιδί τους. «Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα ερχόταν στον κόσμο ένα παιδί που ο πατέρας του δεν θα το ήθελε. Ο Μάρκος, όταν του είπα ότι είμαι έγκυος, έπαθα τέτοιο σοκ που δεν απάντησε αμέσως. Την επόμενη τον έπιασα και του είπα: “Έχω κανονίσει ραντεβού με τον γυναικολόγο μου. Θέλω να μου πεις μέχρι να φτάσω στο ιατρείο του τι να του πω; Να προχωρήσουμε ή να σταματήσουμε;” Και μου απάντησε βεβαίως ότι το ήθελε όσο κι εγώ, γιατί από τότε που τον γνώρισα είχε γεννηθεί μέσα μου η επιθυμία να γίνει ο πατέρας του παιδιού μου»

Όσο για το αν θέλησε ποτέ ένα δεύτερο παιδί; «Συνήθως οι γυναίκες θέλουν να αποκτήσουν δεύτερο παιδί και οι άντρες προβληματίζονται. Σε εμάς συνέβη το αντίθετο.Είχα, έχω και θα έχω μέχρι το τέλος της ζωής μου τέτοια τρέλα με το γιο μας, τον Χάρη, που δεν θα μπορούσα να διανοηθώ ότι θα μοιραστώ αυτή τη λατρεία με οποιοδήποτε άλλο πλάσμα. Ξέρω ότι κάνω λάθος, γιατί όλες οι γυναίκες, που έχουν δύο ή περισσότερα παιδιά, μου έχουν πει ότι η αγάπη πολλαπλασιάζεται. Εγώ θεωρούσα ότι αν γινόμουν ξανά μητέρα, θα αδικούσα το δεύτερο παιδί μου» απάντησε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top