Ριάλιτι αναζητά τον καλύτερο… πορνοστάρ!

«Καυτές» δοκιμασίες για να βρεθεί ο νικητής-Πρώτη ανάρτηση: 03/12/2014 00:11

Ριάλιτι αναζητά τον καλύτερο… πορνοστάρ!

​Φιλόδοξους… πορνοστάρ αναζητά ένα νέο ριάλιτι της αμερικανικής τηλεόρασης, ονόματι «Sex Factor», δελεάζοντας τους υποψηφίους με έπαθλο ενός εκατομμυρίου δολαρίων!

Με μόνη προϋπόθεση να μην έχουν εμφανιστεί στο παρελθόν σε ταινία πορνό, το «Sex Factor» θα κάνει οντισιόν το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται, ώστε να επιλεγούν 8 άνδρες και 8 γυναίκες που θα διαγωνιστούν.

Σε κάθε επεισόδιο, οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να περάσουν μια δοκιμασία και να καταφέρουν να ανταποκριθούν σε προκλήσεις, προκειμένου να αναδείξουν την σεξουαλικότητα τους. Μάλιστα, στις δοκιμασίες θα συμμετέχουν και γνωστά ονόματα της «ροζ» βιομηχανίας, τα οποία θα έχουν ρόλο… εκπαιδευτή!

Φυσικά, οι κριτές του σόου έχουν προϋπηρεσία στο πορνό: την επιτροπή αποτελούν ο Κέιραν Λι, που έχει ασφαλίσει το πέος του έναντι 1 εκατομμυρίου ευρώ και οι γνωστές από τις «καυτές» ταινίες Τόρι Μπλακ, Λέξι Μπελ και Ρεμί ΛαΚρουά.

Οι νικητές θα είναι δύο, ένας άνδρας και μία γυναίκα, τους οποίους θα επιλέξει το κοινό και θα πάρουν τόσο το «στέμμα», όσο και… το ρευστό!

Δείτε στο βίντεο τι θα είναι το «Sex Factor»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top