Γκάφα: «πέθαναν» γνωστό ηθοποιό ενόψει... των γενεθλίων του!

Γνωστό περιοδικό έβγαλε την νεκρολογία του στο Ίντερνετ-Πρώτη ανάρτηση: 02/12/2014 00:00

Γκάφα: «πέθαναν» γνωστό ηθοποιό ενόψει... των γενεθλίων του!

​Αναστάτωση προκάλεσε το δημοσίευμα γνωστού περιοδικού, σύμφωνα με το οποίο ο θρύλος του Hollywood και πατέρας του Μάικλ Ντάγκλας, Κέρκ Ντάγκλας, άφησε την τελευταία του πνοή! Μάλιστα, η γκάφα έγινε λίγο πριν τα γενέθλια του ηθοποιού.

«ΜΗ ΔΗΜΟΣ. Ο Κερκ Ντάγκλας πέθανε» ανέφερε ο τίτλος στη διαδικτυακή έκδοση του περιοδικού «People» και το άρθρο ανέφερε: «ο Κερκ Ντάγκλας, ένα από τα ελάχιστα αυθεντικά ονόματα του box office που αναδείχθηκαν την εποχή που η τηλεόραση επικρατούσε στην αμερικανική κουλτούρα τα χρόνια μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο πέθανε ΤΚ ΤΚ ΤΚ (σ.σ. το ΤΚ αναφέρεται στο «to come» που δηλώνει ότι από το κείμενο λείπουν πληροφορίες). Ήταν 97 (ημερομηνία γέννησης 12/9/1916) και η κατάσταση της υγείας του ήταν καλή, παρά το γεγονός ότι είχε υποστεί ένα εγκεφαλικό το 1996 που έκανε ��ύσκολη την ομιλία του».

screen-shot-2014-11-30-at-5-51-39-pm.jpg

Το κείμενο, με ημερομηνία 29 Σεπτεμβρίου, εμφανίστηκε… κατά λάθος και, μάλιστα, περίπου μία εβδομάδα πριν ο Κερκ Ντάγκλας γιορτάσει τα 98α γενέθλιά του!

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε, η ανάρτηση διαγράφηκε, ωστόσο, εξακολουθεί να είναι εμφανής στα προφίλ διαφόρων χρηστών των social media.

lauren_bacall_kirk_douglas (800x451).jpg

Θυμίζουμε πως ο Κερκ Ντάγκλας είναι ένας από τους ελάχιστους εν ζωή αστέρες της λεγόμενης «χρυσής εποχής» του Hollywood. Μεταξύ άλλων πρωταγωνίστησε στα «Φλογισμένα Πάθη», «Η Ωραία και το Κτήνος», «20 Χιλιάδες Λεύγες Υπό την Θάλασσα», «Σπάρτακος» και «Επτά Ημέρες του Μαΐου», ενώ προτάθηκε τρεις φορές για Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου χωρίς να το κερδίσει ποτέ και το 1995 η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών του απένειμε Τιμητικό Όσκαρ για τα 50 χρόνια προσφοράς του.

spartacus.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top