Ελληνίδα δημοσιογράφος «ανακάλυψε» ότι η Αμφίπολη συνορεύει με την… Μακεδονία!

Σάλος με δημοσίευμα των «Sunday Times»

Ελληνίδα δημοσιογράφος «ανακάλυψε» ότι η Αμφίπολη συνορεύει με την… Μακεδονία!

​Προκλητικό και, μάλιστα, με την υπογραφή Ελληνίδας δημοσιογράφου, δημοσίευμα από τους «Sunday Times»: σύμφωνα με την εφημερίδα, η Αμφίπολη συνορεύει με την… Μακεδονία, εννοώντας τα Σκόπια! Όπως ήταν αναμενόμενο, το άρθρο προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και η Άννα Παναγιωταρέα απάντησε μέσω Facebook στη δημοσιογράφο.

«Τα υπολείμματα βρέθηκαν νωρίτερα τον Νοέμβριο μέσα σε θολωτή κατασκευή η οποία σχημάτιζε έναν από τους ιερούς θαλάμους εντός ενός τεράστιου τάφου, περίπου 375 μίλια βόρεια της Αθήνας, κοντά στα σύνορα με τη Μακεδονία», γράφει, μεταξύ άλλων, η Ανθή Καρασάββα στην εφημερίδα, μιλώντας για τις ανακοινώσεις που έκανε το Σάββατο η Κατερίνα Περιστέρη.

αρχείο λήψης.jpg

«Είναι δικαίωμα της κ. Ανθής Καρασάββα να γράφει ό,τι θέλει στους “Sunday Times” για το ταφικό συγκρότημα της Αμφίπολης, που οι επισκέπτες του όταν θα μπαίνουν μέσα θα χάνουν το φως τους από την ομορφιά και τη μεγαλοπρέπεια του. Άλλωστε ουκ ολίγοι επιδόθηκαν σε τερατολογία. Δεν είναι όμως ηθικό για την κ. Καρασάββα-που ξέρω ότι μπαίνει στην σελιδα αυτή-, ούτε και για κανέναν Ελληνα δημοσιογράφο να γράφει ότι "Η Αμφίπολη είναι πολύ κοντά στη Μακεδονία" και να αναφέρεται στην FYROM. Υπάρχει διεθνής όρος αναφοράς στη γειτονική χώρα και αυτόν οφείλουμε να τηρούμε. Δεν είναι η πρώτη φορά που η κυπρία συνάδελφος γράφει ανάλογα», γράφει στη σελίδα της στο Facebook η Άννα Παναγιωταρέα, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top