ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η Ελένη Μενεγάκη «σπάει» τη σιωπή της και μιλά για ΟΛΑ!

Πρώτη ανάρτηση: 01/12/2014 08:40

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η Ελένη Μενεγάκη «σπάει» τη σιωπή της και μιλά για ΟΛΑ!

​Συνέντευξη μετά από καιρό έδωσε η Ελένη Μενεγάκη στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και στην Κάλλια Καστάνη, μιλώντας για όλα!

Για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στο γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο, για την ευτυχία που νιώθει στο πλευρό του Μάκη Παντζόπουλου, αλλά και για την εγκυμοσύνη της!

image.jpg

Μιλώντας εμμέσως πλην… σαφώς για το τέταρτο μωρό που περιμένει, η 45χρονη παρουσιάστρια είπε:

«Να σου πω κάτι παράξενο; Δεν ανησύχησα ούτε μία φορά φέτος πως θα μπορούσε κάποιος, οποιοσδήποτε, δημοσιογράφος, εικονολήπτης, καμεραμάν, να σηκώσει το τηλέφωνο και να μιλήσει στον Τύπο για το προσωπικό μου θέμα. Ποτέ. Είμαι σίγουρη για τους δικούς μου ανθρώπους. Και αυτό δεν το κατέκτησα εύκολα, έζησα και δυσκολίες και απογοητεύεσεις και προδοσίες. Αλλά έτσι είναι... πρέπει να εμπιστευθείς... να δώσεις αν θες να πάρεις».

Αναφερόμενη στα προβλήματα που είχε στον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο αλλά και στις δύσκολες αποφάσεις που χρειάστηκε να πάρει, είπε:

«Αν μη τι άλλο, ο κόσμος ξέρει πως δεν μου αρέσει να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Ο γάμος μου είχε προβλήματα. Τελείωσε. Τώρα, είμαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια, αυτός είναι η επιλογή μου. Δεν το κρύβω, δεν το φωνάζω [...] Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένη γιατί οι προσωπικοί μου αγώνες και οι επαναστάσεις που έκανα έπιασαν τόπο. Ζω το σήμερα, όμορφα, ήρεμα, με καινούργια δεδομένα...».

Ωστόσο, ξεκαθαρίζει πως όλο αυτό δεν έγινε εν μια νυκτί:

«Και στα δυο κομμάτια της ζωής μου- τη δουλειά και τα προσωπικά- έχω πάρει επώδυνες αποφάσεις. Δεν ήταν αποφάσεις του ενός λεπτού. Με απασχολούσαν πολύ και για μεγάλα χρονικά διαστήματα: για έναν χρόνο, δυο, μπορεί και παραπάνω. Δεν μπορώ να πάρω εύκολα μια απόφαση, αλλά άμα την πάρω την υποστηρίζω με νύχια και με δόντια».

ΜΕΝΕΓς.jpg


Στη συνέχεια, δεν έκρυψε πως παρότι φαίνεται στην εκπομπή της να διασκεδάζει, αυτό δεν σημαίνει πως στη ζωή της είναι όλα ρόδινα:

«Έχω πάντα μια βάση, στο χαρακτήρα μου, στον τρόπο που κινούμαι και φέρομαι. Αλλά έχω προσαρμοστεί στα καινούργια πράγματα που μου έφερε η ζωή, τα καλά και τα κακά, μαθαίνοντας να προχωρώ με νέα στοιχεία στο χαρακτήρα μου. Μάλλον με αυτά οπλίζομαι για να αντιμετωπίζω τη συνεχή αναταραχή στην οποία βρίσκομαι τον τελευταίο χρόνο. Δεν θέλω να νομίζει ο κόσμος πως επειδή διασκεδάζω πολύ μέσα στην εκπομπή, όλα είναι ρόδινα στη ζωή μου».

Ωστόσο, όπως υποστηρίζει η ζωή της δεν είναι η δουλειά της. «Η ζωή μου είναι αλλού και θέλω να τη ζω. Θέλω να τη χαίρομαι και να δημιουργώ, να είμαι καλή εργαζόμενη, κόρη, φίλη, μάνα, σύντροφος. Μπορεί να ακούγεται κάπως περίεργο αυτό ειπωμένο από μένα, όμως στο βάθος δεν είμαι διαφορετική από τη γυναίκα της διπλανής πόρτας. Έχω τα ίδια βάρη, τα ίδια άγχη, τις ίδιες αγωνίες, την ίδια πολυπλοκότητα ρόλων. Το “πακέτο” είναι το ίδιο, το περιτύλιγμα, αν θες, αλλάζει. Φυσικά, οικονομικά είμαι σε πολύ καλύτερη θέση, αλλά μήπως τα χρήματα λύνουν όλα τα προβλήματα;»

Όσο για τους παπαράτσι που "ξεφυτρώνουν" παντού μπροστά της;

«Τι φαντάζεσαι πως δεν τρελαίνομαι και εγώ ώρες -ώρες όταν πάω οπουδήποτε και βλέπω 5-6 φωτογράφους στο κατόπι μου; Αλλά έτσι ήτανε και έτσι κύλησε η ζωή μου μέχρι σήμερα. Και έπειτα αυτό που κέρδισα ήταν επίσης μεγάλο. Σπουδαίο και βαρύ».

Τέλος, μιλώντας για την οικογένειά της, τονίζει πως είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο:

«Οικογένεια είναι ένας πυρήνας ανθρώπων που τους συνδέει η πραγματική αγάπ��, που προσφέρουν ευτυχία και στήριγμα ο ένας στον άλλον. Το πιο δυνατό πράγμα μας! Και δεν είναι αυτό που ορίζει ένα χαρτί, αλλά ό,τι εμπεριέχει τα παραπάνω».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top