Η τηλεοπτική chef που πέρασε ΠΕΝΤΕ φορές καρκίνο, πήρε διαζύγιο και σήμερα είναι καλά!

ΔΕΙΤΕ στον video την περιπέτειά της και διαβάστε την εξομολόγηση ψυχής της

Η τηλεοπτική chef που πέρασε ΠΕΝΤΕ φορές καρκίνο, πήρε διαζύγιο και σήμερα είναι καλά!

​Μια εξομολόγηση ψυχής έκανε η τηλεοπτική μαγείρισσα Ευστρατία Χανούμη, η οποία πέρασε ΠΕΝΤΕ φορές καρκίνο, αλλά κατάφερε να επιβιώσει.

Η chef, βρέθηκε από την μια στιγμή στην άλλη να παλεύει για την ζωή της, αλλά τα κατάφερε και σήμερα όχι μόνο χαμογελά, αλλά δίνει και μαθήματα ζωής.

Όπως λέει, πρώτη φορά ο καρκίνος της παρουσιάστηκε στον τράχηλο από κονδυλώματα (HPV) και ήταν στο επίπεδο 3:

«Είμαι πολύ τυπική στις εξετάσεις μου. Έκανα κάθε 8 μήνες. Γι΄αυτό και τα πρόλαβα όλα στη αρχή. Αρχικά οι εξετάσεις έδειξαν μια απλή τραχηλίτιδα με επανεξέταση σε 8 μήνες. Αρχικά ο γιατρός μου για να μην με τρομάξει, μου είπε πως θα κάνουμε έναν καυτηριασμό, αλλά έπρεπε να ακυρώσω οπωσδήποτε τις διακοπές μου. Έπαθα το πρώτο σοκ όταν το έμαθα. Μου έκανε εκτομή τραχήλου, αφαιρώντας το κομμάτι που είχε παρουσιαστεί ο καρκίνος, ο οποίος επεκτάθηκε πολύ γρήγορα σε τρεις μήνες».

Και η περιπέτεια της δεν τελείωσε εκεί:

«Μετά από ένα χρόνο, έπαθα καρκίνο στο στήθος. Τον πρόλαβα και αυτόν στην αρχή. Ξεκίνησα με μαστογραφία και υπέρηχο, και μετά με μαστογραφία μαστών, που έδειχνε κάτι, αλλά δεν ήξεραν ακριβώς τι είναι. Τελικά με ανοίξανε και αφαιρέθηκε το επικίνδυνο κομμάτι».

Στο ενδιάμεσο, αποφάσισε να χωρίσει και τον σύζυγό της, με τον οποίο ήταν παντρεμένοι για 17 ολόκληρα χρόνια, έχοντας αποκτήσει δυο παιδιά.

Στο διάστημα μετά το διαζύγιο, ο καρκίνος της παρουσιάστηκε άλλες τρεις φορές! Την τέταρτη φορά όπως λέει, «ήταν πολύ έντονος γιατί είχαν φουσκώσει οι λεμφαδένες και έπρεπε να αφαιρεθούν».

Πως το αντιμετώπισε; «Μετά τον τέταρτο καρκίνο είπα «φτάνει» γιατί όπως λέει δεν ήθελα να με πετσοκόψουν άλλο. Σηκώθηκα και έφυγα μαζί με μια φίλη μου και πήγαμε στην Αταλάντη και είπα ότι εγώ από εδώ και πέρα θα κάνω ο,τι θέλω».

Και το έκανε πράξη. Έχοντας παρέα καλούς φίλους, περνούσε καλά, μαγείρευε, γελούσε και γενικά άλλαξε εντελώς αποβάλοντας όλο της το άγχος:

«Ο γιατρός μου, μου είχε πει: "Αν θες να μεγαλώσεις και να δεις τα παιδιά σου, άλλαξε". Άλλαξα και έγινα μια 16χρονη. Πρέπει να μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου. Εγώ δεν είχα αγαπήσει ποτέ τον εαυτό μου. Σχεδόν τον ερωτεύτηκα. Είχα δίπλα μου πολύ καλούς φίλους» αφού δεν κρύβει πως με τα όσα της συνέβησαν πέρασε μια σοβαρή κατάθλιψη.

Που κατέληξε μετά από όλη αυτή την περιπέτειά της;

«Αγκάλιασα τον καρκίνο. Τον έκανα φίλο, γιατί όσο του επιτίθεσαι, σου επιτίθεται και αυτός», ενώ παρατήρησε πως «όλες τις φορές που έπαθα καρκίνο, παρουσιάστηκε έπειτα από πολύ άγχος και έντονο συναισθηματικό στρες».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top