Ο «Πέτρος» από τον «Όρκο Σιωπής» αποκαλύπτει αν έχει σχέση με τη δολοφονία του «Παύλου»

Ο Δάνης Κατρανίδης δίνει «Όρκο Σιωπής»

Ο «Πέτρος» από τον «Όρκο Σιωπής» αποκαλύπτει αν έχει σχέση με τη δολοφονία του «Παύλου»

​Για το πετυχημένο καθημερινό σήριαλ του Star στο οποίο πρωταγωνιστεί μιλά σε συνέντευξή του ο Δάνης Κατρανίδης αποκαλύπτοντας το λόγο που δέχτηκε να κάνει το ρόλο του «Πέτρου».

«Καταρχάς το γεγονός ότι πρόκειται για ελληνική μυθοπλασία με έκανε να πω το ναι. Έπειτα οι συνεργάτες είναι άνθρωποι που έχουμε βρεθεί στο παρελθόν, εννοώ τους σκηνοθέτες Γιώργο Σιούγα και Γιάννη Βασιλειάδη. Η ιστορία είναι βασισμένη σε μια ιδέα του Γιώργου Σιούγα και του Δημήτρη Τοκαρή. Η ιστορία είναι πολύ ενδιαφέρουσα και η πλοκή πολύμορφη. Ο ρόλος που μου προτάθηκε έχει πολύ ενδιαφέρον. Με την Κάτια Δανδουλάκη έχουμε ξαναδουλέψει και μας συνδέουν μόνο ευχάριστες στιγμές. Με τον Μπουγιούρη, τη Δρακουλάκη και όλους τους υπόλοιπους είναι χαρά μου να συνεργάζομαι. Είναι πολλοί οι λόγοι που με έκαναν να πω το ναι.»

Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφερέται στο τι χαρακτήρας είναι αυτός που υποδύεται. «Το λέει και το όνομα Πέτρος που παραπέμπει στην πέτρα και Ασλάνης που θα πει λιοντάρι. Είναι άνθρωπος που έχει ηγετικά χαρακτηριστικά, είναι αφοσιωμένος στην οικογένειά του και είναι προστάτης όλων. Όλοι αυτοί οι δυναμικοί άνθρωποι που διευθύνουν χρειάζεται να σκέπτονται με τη λογική του συμφέροντος. Κι εκεί δεν χωράει το συναίσθημα.»

Σε ερώτηση για το αν έχει κάποια σχέση ο Πέτρος με τη δολοφονία του Παύλου απαντά: «Δεν έχει διαλευκανθεί το μυστήριο του θανάτου. Ο Παύλος δολοφονήθηκε αλλά δεν γνωρίζουμε από ποιον. Ψάχνουν όλοι να το βρουν αυτό.»

Σε σχέση με το πώς πάει ο γάμος του Πέτρου με την Αλεξάνδρα Ασλάνη απαντά «Λατρεύει ο ένας τον άλλον. Ο Πέτρος μεγαλώνει τα παιδιά της Αλεξάνδρας σαν δικά του. Αυτό το αναγνωρίζουν και τα ίδ��α τα παιδιά. Ο Πέτρος είναι για την Αλεξάνδρα ο φύλακας άγγελός της και ο προστάτης όλης της οικογένειας».

Ο Δάνης Κατρανίδης δίνει όρκο σιωπής «για ένα πράγμα που είναι όντως θέμα ζωής και θανάτου». Όπως τονίζει δεν του αρέσει να μεταφέρει το μυστικό κάποιου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top