O Λεωνίδας του «Όρκου Σιωπής» αποκαλύπτει τη συνέχεια της σειράς

Τι θα γίνει τελικά με τη Σοφία;

O Λεωνίδας του «Όρκου Σιωπής» αποκαλύπτει τη συνέχεια της σειράς

​Σημαντικές εξελίξεις και ανατροπές θα υπάρξουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Όρκος Σιωπής» που προβάλεται καθημερινά στις 17:45 στο Star!

Ο Χρήστος Πλαϊνης, που υποδύεται τον Λεωνίδα, έναν άνθρωπο που υπόκοσμου, μιλάει σε συνέντευξή του για τις εξελίξεις που θα συμβούν!

Τι θα απαντήσει τελικά στη Σοφία για το φάκελο με τις φωτογραφίες που βρέθηκαν στα χέρια του, θα γλιτώσει τον καβγά μαζί της;

«Ο Λεωνίδας ήθελε να της αφήσει στο ξενοδοχείο για να τις βρει η μικρή, όμως εκείνη την ώρα δεν μπορεί να βρει δικαιολογία. Οπότε γίνεται ένας τσακωμός και μετά εκείνος σηκώνεται και φεύγει από το σπίτι της. Η όλη ανάκριση που του κάνουν για το πώς βρέθηκαν οι φωτογραφίες στα χέρια του τον θυμώνει, παίρνει τη Βασιλική και φεύγουν», λέει ο ηθοποιός.

Παράλληλα, ο Χρήστος μιλάει και για τις προθέσεις που έχει απέναντι στη Σοφία: «θέλει να πλησιάσει τη Σοφία και το Σταύρο και αρχικά πηγαίνει μαζί τους στο Ναύπλιο. Ο Λεωνίδας θέλει να δημιουργήσει ένταση στο ζευγάρι και ξέροντας την ροπή του Σταύρου στον τζόγο του δίνει λεφτά να παίξει, ώστε να τον βάλει να τσακωθεί με τη Σοφία».

Τέλος, ο ηθοποιός, που είναι και πατέρας ενός παιδιού αποκαλύπτει πως αν του προτείνανε για μία σειρά να είναι μισές μέρες στην Κύπρο δε θα πήγαινε αφού θέλει να περνάει όσες περισσότερες ώρες μπορεί με το γιο του: «το παιδί είναι πια βαρόμετρο στις επαγγελματικές μου επιλογές και λαμβάνω υπόψιν αν μπορώ να είμαι συνεπής απέναντί του».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top