ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΟ: η Γερμανού τα είχε με μεγαλύτερό της!

Τι λέει η ίδια για την διαφορά ηλικίας με το αμόρε της;

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΟ: η Γερμανού τα είχε με μεγαλύτερό της!

​Νομίζεις ότι η Ναταλία Γερμανού κάνει σχέσεις μόνο με μικρότερους; Λάθος κάνεις, αφού η ίδια η παρουσιάστρια αποκαλύπτει ότι είχε σχέση και με άνδρα που ήταν μεγαλύτερός της!

«Όταν ήμουν 24, είχα για δύο μήνες σχέση με έναν άνδρα που ήταν 45 ετών. Ήμουν πάρα πολύ γοητευμένη από εκείνον, αλλά δεν κράτησε πολύ», εξομολογείται σε συνέντευξή της η 49χρονη παρουσιάστρια.

Πριν σοκαριστείς από την αποκάλυψη, σκέψου ότι τα 25 χρόνια που ακολούθησαν η Ναταλία είχε πάρε – δώσε μόνο με… μικρότερους (εξαιρείται ο Πέτρος Ίμβριος, που είναι συνομήλικός της)!

Όσο για το νυν αμόρε της, τον Μάνο Ιωάννου;
«Δεν ενοχλώ, ούτε κάνω κάτι ανήθικο! Για μένα ανηθικότητα είναι να μπεις ανάμεσα σε ένα παντρεμένο ζευγάρι, να χωρίσεις δύο ανθρώπους. Δεν είναι ανηθικότητα το να είσαι με έναν άνδρα επειδή εκείνος το θέλει, εκείνος σε διάλεξε, εκείνος έκανε το πρώτο βήμα, κι ας είσαι είκοσι χρόνια μικρότερός σου. Δεν του έβαλα το πιστόλι στον κρόταφο και του είπα “άκουσε, Μάνο Ιωάννου, διαλέγεις: θάνατο ή Ναταλία;"», απαντά σε όσους την επικρίνουν για την διαφορά ηλικίας και καταλήγει: «στην αρχή με πείραζε ο σχολιασμός, αλλά τώρα το έχω αποδεχθεί. Κάποιοι άνθρωποι ενοχλούνται και είναι δικαίωμά τους, γιατί έτσι έχουν μεγαλώσει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top