Μαρία Έλενα Κυριάκου: «Μετά το Voice είχα προτάσεις αλλά ήταν πολύ λαϊκές και δεν με εξέφραζαν»

Πού χάθηκε η νικήτρια του «Voice» και γιατί απορρίπτει συνεργασίες τη στιγμή που άλλοι θα παρακαλούσαν;

Την Μαρία Έλενα Κυριάκου την γνωρίσαμε πριν μόλις μερικούς μήνες ως διαγωνιζόμενη του «Voice», χωρισμένη μητέρα τριών παιδιών από την Κύπρο, και καθηγήτρια φιλολογίας, της οποίας η μεγάλη αγάπη και όνειρο ήταν το τραγούδι.

Μάλιστα η 29χρονη παίκτρια έλεγε και ξαναέλεγε πόσες θυσίες είναι διατεθειμένη να κάνει ώστε να εκπληρώσει το μεγάλο της όνειρο. Ο καιρός πέρασε, η Μαρία-Έλενα μάγεψε τον κόσμο με τη φωνή της, και τελικά πήρε το πολυπόθητο «αγαλματίδιο» του «Voice», το οποίο αν κρίνουμε από τις σημερινές της δηλώσεις μάλλον αναξιοποίητο θα πάει, αφού η νικήτρια του show απορρίπτει την μια πρόταση μετά την άλλη, επειδή τις θεωρεί «λαϊκές».

Για την ακρίβεια, όταν ρωτήθηκε γιατί δεν τη βλέπουμε σε κάποιο μεγάλο σχήμα, αλλά τουναντίον εμφανίζεται να τραγουδά σε κρουαζιερόπλοια και εστιατόρια πολυτελείας, εκείνη απάντησε:

«Είχα προτάσεις αλλά δεν με εξέφραζαν. Ήταν σε λαϊκό μουσικό σχήμα. Στη μία περίπτωση θα άνοιγα το πρόγραμμα και στην άλλη θα ήμουν πρώτη κυρία μαζί με έναν άλλον τραγουδιστή που είναι πάρα πολύ λαϊκός. Δεν ταιριάζω με έναν τόσο λαϊκό τραγουδιστή. Ο κόσμος που θα ερχόταν να τον ακούσει δεν θα άκουγε εμένα».

6850_MARIA_ELENA_KIRIAKOY_952014.jpg
Παράδοξο αν σκεφτεί κανείς πως πριν απ΄ όλ΄αυτά, όταν ήταν μια χωρισμένη μητέρα τριών παιδιών με ανεκπλήρωτη επιθυμία το τραγούδι, θα «παρακαλούσε» για να την κάνει πραγματικότητα, ενώ τώρα που όλα είναι «στα πόδια» της, εκείνη… λέει «όχι» στις προτάσεις θεωρώντας τις «κατώτερες».

Δεν λέμε… επιλογές είναι αυτές, αλλά από την άλλη ένα «τρόπαιο» σε τηλεοπτικό show κέρδισε δεν βγήκε και η απόλυτη Ελληνίδα star!

7692_MARIA_ELENA_KIRIAKOY_13052014.jpg
Όλοι από κάπου πρέπει να ξεκινήσουν, όπως έκαναν και πολλοί συμπαίκτες της που δεν πήραν την πρώτη θέση στο «Voice», αλλά οι περισσότεροι εξ΄αυτών δουλεύουν ήδη σε μεγάλες πίστες ως μεγάλα ονόματα.

Προφανώς η Μαρία-Έλενα πίστευε ότι θα της άνοιγαν όλες οι πόρτες μετά την νίκη της, και θα ήταν το πρώτο όνομα σε κάποια πίστα.

Δεν λέμε. Γιατί όχι! Φωνάρα έχει η κοπέλα, αλλά εν καιρώ κρίσης που ακόμα και μεγάλα, καταξιωμένα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου αναγκάζονται να συνεργάζονται μεταξύ τους, τι ακριβώς περίμενε η Έλενα, η οποία να σημειώσουμε πως στα τέλη Σεπτεμβρίου είχε δηλώσει ότι «δεν πάω στην Αθήνα λόγω φτώχειας».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top