Νονές έγιναν οι αδερφές Ράντη – ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

"Ga-Ranti στην μόδα" όλοι στο μυστήριο της μικρής Αλεξάνδρας!

Νονές έγιναν οι αδερφές Ράντη – ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

​Νονές έγιναν οι αδερφές Ράντη!

radi9.jpg

Η Αγάθη και η Βαλεντίνη βάφτισαν την δεύτερη κόρη της πολύ καλής τους φίλης Μαρίας Καμπερίδου, την οποία γνωρίζουν από τα φοιτητικά τους χρόνια στην Κρήτη!

radi2.jpgradi8.jpg

Η μικρή μελαχρινή πήρε το όνομα Αλεξάνδρα, ενώ οι ξανθές νονές της έκαναν ότι περνά από το χέρι τους για να "συνοδευτεί" η βουτιά στην κολυμπήθρα με όσο το δυνατό λιγότερα κλάματα!

radi5.jpgradi6.jpg

Η βάφτιση έγινε στον Άγιο Νικόλαο στην Ηλιούπολη, ενώ τα ρούχα, οι μπομπονιέρες και όλα τα αξεσουάρ ήταν της σχεδιάστριας Όλγα Καραβερβέρη.

radi7.jpg

Το μυστήριο ήταν ένα παραμύθι με την μικρή Αλεξάνδρα να είναι η πρωταγωνίστρια της ημέρας και το "δίδυμο" Ράντη να είναι για ακόμη μια φορά «Ga-Ranti στην μόδα» όπως και η εκπομπή που παρουσιάζουν κάθε Τετάρτη στις 17:30 στο Web Tv του star.gr.

radi3.jpgradi4.jpg

Τα παπούτσια που επέλεξαν οι νονές ήταν από την πολύ καλή τους φίλη Ράνια Ντιπ, ενώ τα ρούχα τους ήταν από πολύ γνωστές αλυσίδες καταστημάτων.

radi12.jpg

Την παράσταση ωστόσο έκλεψε και η αδελφούλα της Αλεξάνδρας... Μπορεί εκείνη την ��μέρα να είχε πυρετό η μικρή, όμως ήταν εκεί για την αδελφούλα της, την οποία δεν άφηνε στιγμή από το χέρι της!

radi15.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top