Έλενα Τσαβαλιά: «ΈΤΣΙ ξεμάλλιασα τη θαυμάστρια του Μάρκου»-Περιέγραψε το απίστευτο σκηνικό

Απάντησε και στα δημοσιεύματα που την θέλουν να ζηλεύει τη Τζούλια Νόβα

Έλενα Τσαβαλιά: «ΈΤΣΙ ξεμάλλιασα τη θαυμάστρια του Μάρκου»-Περιέγραψε το απίστευτο σκηνικό

Το σκηνικό με το…. ξεμάλλιασμα θαυμάστριας του Μάρκου Σεφερλή την περίοδο που ήταν έγκυος εξήγησε on camera η Έλενα Τσαβαλιά.

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, η αποκάλυψη έγινε δια στόματος… Σεφερλή κατά τη διάρκεια της εκπομπής του!

«Έχω δηλώσει ότι δεν είμαι ζηλιάρα αλλά με ενοχλεί αφάνταστα όταν με αγνοούν και όταν δε με σέβονται. Ήταν μια θαυμάστρια του Μάρκου η οποία είχε πέσει πάνω του και του έλεγε “Θα μου υπογράψεις το χέρι;” Aυτός εντωμεταξύ είναι και ντροπαλός… Καθόμασταν απέναντι στο τραπέζι, εγώ με την κοιλιά τούρλα. Δίπλα του καθόταν ένας κολλητός του φίλος και της λέει: “Να σου πω κοπελιά, αυτή που βλέπεις απέναντι είναι η γυναίκα του”. Eκείνη σαν να της είπε ότι είναι η αδερφή του και δεν την νοιάζει καθόλου. Συνέχισε κατά τον ίδιο τρόπο εκείνη! Είχε… αφέλειες! Και όμως είναι από πάνω του σκυμμένη την βουτάω από τις αφέλειες και της βάζω το κεφάλι στο τραπέζι. Και της λέω εμένα θα με σέβεσαι. Και έφυγε» ανέφερε η παρουσιάστρια.

«Η Έλενα δεν είναι των άκρων αλλά ήταν και η θαυμάστρια πολύ προκλητική» ανέφερε από την πλευρά του ο Μάρκος Σεφερλής ο οποίος διέψευσε επίσης και τα δημοσιεύματα που ήθελαν το ζευγάρι να βρίσκεται ένα βήμα πριν από το διαζύγιο.

Παράλληλα, και οι δυο απάντησαν στις φήμες που ήθελαν να «τρώει» από την εκπομπή τη Τζούλια Νόβα επειδή τη ζηλεύει.

«Μα έλεος! Γιατί ��α τη ζηλέψω την κοπέλα είναι μια χαρά κορίτσι, όμορφη καλλονή γιατί να την ζηλέψω!» είπε η Έλενα Τσαβαλιά, ενώ ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε: «Η Έλενα δεν τρώει το φαγητό της θα φάει τη Τζούλια;»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top