Ο άγνωστος γάμος του Γιάννη Λάτσιου στο Βέλγιο!

Μάθε τα «μυστικά» του διευθυντή προγράμματος του ANT1

Ο άγνωστος γάμος του Γιάννη Λάτσιου στο Βέλγιο!

​Τις «περιπέτειες» στα Εξάρχεια, τον έρωτα και τον άγνωστο γάμο στο Βέλγιο, αλλά και άλλα «μυστικά» του Γιάννη Λάτσιου αποκάλυψε η εκπ��μπή «Μία»!

Ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 γεννήθηκε στη Λάρισα, όμως, μεγάλωσε στα Εξάρχεια όπου και έκανε στενή παρέα με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Αφού τελείωσε τις σπουδές του στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, βρέθηκε για μεταπτυχιακό στις Βρυξέλλες, όπου έζησε και εργάστηκε για 10 χρόνια. Εκεί, όμως, ο Γιάννης Λάτσιος γνώρισε και τον έρωτα: παντρεύτηκε μία Ελληνοβελγίδα, που εργαζόταν ως διοικητική υπάλληλος στην Κομισιόν!

Ο γάμος τελείωσε γρήγορα και, σε ηλικία 27 ετών, ο Γιάννης Λάτσιος επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου και άρχισε να δουλεύει για το κανάλι του Αμαρουσίου. Εκτός από την ραγδαία επαγγελματική του εξέλιξη, ο Γιάννης γνώρισε στον ΑΝΤ1 και την δεύτερη σύζυγό του, την Ελένη Μενεγάκη!

Το διαζύγιό του από την παρουσιάστρια, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά, έγινε πρωτοσέλιδο, αλλά και αφορμή για δικαστική διαμάχη που ακόμα δεν έχει τελειώσει. Στο μεταξύ, ο «ισχυρός άνδρας» του ΑΝΤ1 κρατά τα προσωπικά του καλά φυλαγμένα, ενώ, κατά καιρούς, του έχουν «χρεώσει» διάφορες σχέσεις, μεταξύ των οποίων και με… την αδερφή του, επειδή τους είδαν να συνομιλούν κατά την διάρκεια βόλτας!

Δείτε στο βίντεο το σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Μία»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top