«Κόβονται» οι «Τρίχες»; Τι λένε οι πρωταγωνιστές της σειράς!

Διακόπηκαν τα γυρίσματα στο τηλεοπτικό κομμωτήριο

«Κόβονται» οι «Τρίχες»; Τι λένε οι πρωταγωνιστές της σειράς!

Κλειστό είναι αυτές τις μέρες το τηλεοπτικό κομμωτήριο και οι φήμες για «μαχαίρι» στο σήριαλ «Τρίχες» οργιάζουν! Οι πρωταγωνιστές της σειράς του ΑΝΤ1 μίλησαν στην εκπομπή «Μία» για το τι πραγματικά συμβαίνει.

Σύμφωνα με όσα γράφονται, η σειρά των Ρήγα – Αποστόλου δεν πάει καλά στα νούμερα τηλεθέασης, ενώ υπάρχει κόντρα μεταξύ σεναριογράφων και εταιρείας παραγωγής, την ώρα που τα γυρίσματα σταμάτησαν, ο Αλέξανδρος Ρήγας υπέβαλε την παραίτησή του και οι συντελεστές είναι απλήρωτοι.

«Έχουμε κάνει 13 επεισόδια. Τώρα δεν κάνουμε γυρίσματα, έχουμε μία καθυστέρηση επειδή είχε υποχρεώσεις ο Αλέξανδρος Ρήγας, με θέατρα και πρεμιέρες, καθώς και πολλές ώρες στο μοντάζ», είπε στην εκπομπή του Star ο Παύλος Κοντογιαννίδης.

Την διακοπή των γυρισμάτων επιβεβαίωσε στο «Μία» και η Χριστίνα Θεοδωροπούλου, η οποία διέψευσε ότι υπάρχει πρόβλημα με τις πληρωμές.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας διαψεύδει τα περί παραίτησης, ενώ από τον ΑΝΤ1 λένε ότι η σειρά δεν «κόβεται», αλλά και ότι είναι ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση των τηλεθεατών.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο αποκλειστικό βίντεο του «Μία»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top