«Όρκος Σιωπής»: Ο Μενέλαος ανακρίνεται από τον Τόνυ και τον Ηλία

Τι θα δούμε απόψε στις 17:45

Ο Πέτρος επισκέπτεται τη Θεοδώρα και της ξεκαθαρίζει ότι η Σοφία δεν πρόκειται να μάθει την αλήθεια στο σημερινό επεισόδιο του «Όρκου Σιωπής».

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 17:45

Ο Άρης παίρνει ένα ανησυχητικό μήνυμα από τον Μενέλαο, μα δεν μπορεί να τον εντοπίσει στο κινητό για να μιλήσουν. Ο Μενέλαος ανακρίνεται από τον Τόνυ και τον Ηλία. Η Σάντρα αλλάζει εντελώς λουκ για να ταιριάξει με το πνεύμα του πάρτι. Ο Νώντας ενημερώνεται ότι ο Γιώργος ετοιμάζεται να συναντηθεί με τον Πέτρο. Η Στέλλα αρρωσταίνει και δεν θα πάει στο πάρτι με τα παιδιά.

Episode 18 Still 3.jpg

Η Αλεξάνδρα βρίσκει αφορμή και της εξηγεί ότι πρέπει να χωρίσει με τον Άγγελο, το συντομότερο. Ο Στάθης δίνει ένα φάκελο με στοιχεία για τον Άρη στην Ηλέκτρα και της ζητάει να τον βάλει σε θυρίδα.

Episode 18 Still 2.jpg
Ο Πέτρος και ο Γιώργος προχωρούν σε συνεργασία. Ο Άρης πιέζει την Αλεξάνδρα για απαντήσεις αλλά εκείνη αποφεύγει. Ο Αντώνης αποφασίζει να παραιτηθεί από την προεκλογική καμπάνια. Η νύχτα του πάρτι φτάνει και θα επηρεάσει τις ζωές όλων...

Episode 18 Still 1.jpg

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top