Κι όμως! Παρουσιαστής φορούσε επί ένα χρόνο το ίδιο κοστούμι και δεν το πήρε είδηση κανείς!

Διαβάστε ��ια ποιο λόγο!

Κι όμως! Παρουσιαστής φορούσε επί ένα χρόνο το ίδιο κοστούμι και δεν το πήρε είδηση κανείς!

Κάθε μέρα, επί 12 μήνες ένας παρουσιαστής στην Αυστραλία φορούσε το ίδιο μπλε Βurberry κοστούμι συνδυασμένο με λευκό πουκάμισο χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανείς.

Πρόκειται για τον Καρλ Στεφανόβιτς ο οποίος παρουσίαζε την εκπομπή «Today» μαζί με μια γυναίκα συνάδελφό του στο Channel Nine.

«Κανείς δε το πρόσεξε, κανείς δε δίνει δεκάρα» εξήγησεo ο ίδιος. «Κρίνομαι για τις συνεντεύξεις μου, για την αίσθηση του χιούμορ, για το πώς κάνω, βασικά, τη δουλειά μου. Αντίθετα, οι γυναίκες κριτικάρονται πολύ αυστηρά για αυτό που φορούν και για τον τρόπο που έχουν χτενίσει τα μαλλιά τους».

Πάντως, δεν το έκανε αυτό επειδή η παραγωγή δεν είχε λεφτά να του αγοράσει άλλο και σίγουρα όχι γιατί ήταν... βρωμιάρης. Ο Στεφάνοβιτς έκανε ένα… πείραμα!

Όπως αποκάλυψε, φορούσε κάθε μέρα το ίδιο κοστούμι, με στόχο να αναδείξει τον σεξισμό τον οποίο υφίστανται οι γυναίκες συνάδελφοί του.

«Κανείς δεν το παρατήρησε. Οι γυναίκες, από την άλλη, φορούν το λάθος χρώμα και δέχονται κριτική. Λένε το λάθος πράγμα και αμέσως λαμβάνουν χιλιάδες επικριτικά tweets» τόνισε και κατέληξε αστειευόμενος: «Ελπίζω στο τέλος της χρονιάς να το πάω στο καθαριστήριο».

Καλό θα ήταν!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top