Eπίθεση αστυνομικών καταγγέλλουν φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφος

Στην πορεί�� για το Πολυτεχνείο

Eπίθεση αστυνομικών καταγγέλλουν φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφος

Την επίθεση αστυνομικών κατά μίας φωτορεπόρτερ και ενός δημοσιογράφου του, κατά την διάρκεια της πορείας για το Πολυτεχνείο, καταγγέλλει το περιοδικό «VICE», δημοσιεύοντας σχετικές φωτογραφίες στα social media.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η φωτορεπόρτερ χτυπήθηκε από τα ΜΑΤ, ενώ ο δημοσιογράφος τραυματίστηκε από άνδρες της ομάδας Δέλτα στη διάρκεια των επεισοδίων στα Εξάρχεια. Επίσης, η δημοσιογράφος του MEGA Ειρήνη Ανρδουλάκη έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter πως δέχτηκε επίθεση με κροτίδα στην οδό Νοταρά.

vice1.jpg

«Γυναίκα φωτορεπόρτερ του “VICE” χτυπήθηκε κατά τη διάρκεια της πορείας από τα ΜΑΤ στην πλάτη, ενώ την τράβηξαν και από τα μαλλιά. Λίγη ώρα αργότερα, ο δημοσιογράφος του "VICE", Αντώνης Ντινιακός (ο οποίος εκείνη την ώρα ήταν στα Εξάρχεια με τον δημοσιογράφο της εφημερίδας “Έθνος” Λευτέρη Μπιντέλα), δέχθηκε επίθεση στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Σουλτάνη από άνδρες της ομάδας ΔΕΛΤΑ, οι οποίοι τον χτύπησαν με τις μηχανές τους στο χέρι και στο γόνατο, ενώ στη συνέχεια 4 αστυνομικοί κατέβηκαν και τον πέταξαν στο έδαφος. Αυτή την ώρα, μονάδες της ομάδας ΔΕΛΤΑ περνούν με τις μηχανές τους μέσα από τα στενά των Εξαρχείων οδηγώντας επικίνδυνα και εκφοβίζοντας, από ανθρώπους που επιστρέφουν στα σπίτια τους, μέχρι και δημοσιογράφους που καλύπτουν τα γεγονότα», αναφέρει στην καταγγελία του το περιοδικό.

vice2.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top