ΦΡΙΚΗ: παρουσιάστρια έμεινε παράλυτη επειδή την έδειρε ο σύζυγός τ��ς!

Συγκλονίζει η ιστορία της - δύο μήνες μετά αποκαλύφθηκε η αλήθεια

ΦΡΙΚΗ: παρουσιάστρια έμεινε παράλυτη επειδή την έδειρε ο σύζυγός της!

«Παγωμένη» είναι η κοινή γνώμη στην Τουρκία καθώς μία από τις πιο γνωστές παρουσιάστριες της χώρας έμεινε παράλυτη, έπειτα από ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της και, μάλιστα, δύο ημέρες αφότου γέννησε!

Η 30χρονη Κουμπρά Ερκέν, παρουσιάστρια του «Bloomberg», δεν μπορεί πλέον να περπατήσει, ούτε να μιλήσει, μετά τον ξυλοδαρμό, κάτι που ο σύζυγός της διαψεύδει.

2_2335.jpg

Δύο μέρες αφότου έγινε μανούλα, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, η Κουμπρά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τον σύζυγό της, ο οποίος υποστήριξε ότι είχε πέσει σε κωματώδη κατάσταση λόγω επιπλοκών μετά την καισαρική.

Η αλήθεια ήρθε στο φως δύο μήνες μετά το περιστατικό και συγκλονίζει, ενώ κάνει τον γύρο του κόσμου: η οικογένεια της 30χρονης έμαθε τα τραγικά νέα μετά από καταγγελία που είχε κάνει γιατρός στην Αστυνομία!

1_364_1.jpg

Λόγω της κατάστασής της, η Κουμπρά δεν μπορούσε να περιγράψει τις φρικιαστικές στιγμές που έζησε στα χέρια του ανθρώπου που αγάπησε. Τελικά, ακουμπώντας ένα ένα τα γράμματα του αλφαβήτου, η 30χρονη αποκάλυψε τον εφιάλτη: «γέννησέ το και φύγε», της είπε ο σύζυγός της, πριν την χτυπήσει τέσσερις φορές δυνατά στο κεφάλι! Μάλιστα, όπως πρόσθεσε, σκόπευε να ζητήσει διαζύγιο, ωστόσο, εκείνος δεν της το έδινε όταν έμαθε πως είναι έγκυος…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top