«O Άγνωστος» αποκαλύπτεται απόψε στο Star!

Μην χάσετε το συγκλονιστικό θρίλερ, στις 21:00

«O Άγνωστος» αποκαλύπτεται απόψε στο Star!

​Ένα καθηλωτικό θρίλερ, με τους Λίαμ Νίσον, Νταϊάν Κρούγκερ, Τζάνιουαρι Τζόουνς, Άινταν Κουίν, Μπρούνο Γκανζ και Φρανκ Λανγκέλα, μεταδίδει ��πόψε, στις 21:00, το Star: «Ο Άγνωστος»!

Σε σκηνοθεσία Ζαμ Κολέ – Σερά, το θρίλερ βασίζεται στο μυθιστόρημα του γάλλου συγγραφέα Didier Van Cauwelaert με τίτλο «Out of my head».

Ο Δρ. Μάρτιν Χάρις και η σύζυγός του φτάνουν στο Βερολίνο για ένα συνέδριο κατά τη διάρκεια του οποίου ο επιστήμονας και ο αμφιλεγόμενος, αραβικής καταγωγής χρηματοδότης του, θα ανακοινώσουν μια πρωτοποριακή έρευνα. Ενώ η σύζυγός του ξεκουράζεται στο ξενοδοχείο τους, ο Δρ. Χάρις επιβιβάζεται σε ένα ταξί και επιστρέφει στο αεροδρόμιο για να πάρει τον χαρτοφύλακά του που ξέχασε. Ένα τροχαίο ατύχημα τον βυθίζει σε κώμα για τέσσερις μέρες.

Όταν συνέρχεται δεν έχει πάνω του κανένα στοιχείο που να επιβεβαιώνει την ταυτότητά του και παρουσιάζει σοβαρά κενά μνήμης. Η μία δυσάρεστη έκπληξη διαδέχεται την άλλη, καθώς η σύζυγός του δεν τον αναγνωρίζει πια ενώ ένας άλλος άνδρας έχει κλέψει την ταυτότητά του. Οι Αρχές τον αγνοούν και τον αντιμετωπίζουν με δυσπιστία. Με την απρόσμενη βοήθεια μίας μάλλον απίθανης συμμάχου, ο Μάρτιν θα εμπλακεί σε ένα φονικό μυστήριο, που θα τον κάνει να αμφισβητήσει την πνευματική του υγεία, την ταυτότητά του, αλλά ταυτόχρονα θα συνειδητοποιήσει μέχρι πού είναι ικανός να φτάσει προκειμένου να αποκαλύψει την αλήθεια...

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top