Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: H μεροκαματιάρα παρουσιάστρια του Alpha με ντύσιμο χολιγουντιανής star

Είναι μόλις 26 ετών και από νωρίς έχει μπει στην βιοπάλη, κουβαλώντας «τον σταυρό» της Louis Vuitton

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: H μεροκαματιάρα παρουσιάστρια του Alpha με ντύσιμο χολιγουντιανής star

​Τον δικό της «σταυρό» κουβαλά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και μην πάει ο νους σας στον σταυρό του μαρτυρίου, αλλά στο σταυρουδάκι-logo της πανάκριβης Louis Vuitton βαλίτσας που σέρνει, την οποία φρόντισε να συνδυάσει με μπουφάν Moncler, και τσάντα-μποτάκια του οίκου Chanel όπως βλέπετε και στη φωτογραφία του περιοδικού "ΟΚ".

Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, το εν λόγω outfit της ΜΟΛΙΣ 26 ετών Κωνσταντίνας, η οποία πρόσφατα δήλωσε μέσω της εκπομπής της ότι είναι μια... απλή εργαζόμενη, κοστίζει περίπου 10.000 ευρώ plus. Και εμείς απλοί εργαζόμενοι είμαστε, αλλά ούτε έξω από την Louis δεν μπορούμε να περάσουμε.

Φαίνεται όμως ότι ο Alpha είναι «γαλαντόμος» και δεν επηρεάζεται από την AGB, αφού η Κωσταντίνα τα "παίρνει" και ας μην τα φέρνει (τα νούμερα τηλεθέασης). Πληρώνει καλά το κανάλι, που εκτιμά το πραγματικό, το ατόφιο ταλέντο, σαν αυτό της Σπυροπούλου δηλαδή.

Με καταγωγή από τη Ρόδο και ημιτελείς σπουδές στη Φιλοσοφική (το πτυχίο της δεν το έχει πάρει ακόμα), ξεκίνησε από το νησί της ως «ταπεινή» wanna be κεντρική παρουσιάστρια. Και έκανε πολλές… «θυσίες» γι΄αυτό. Έστρωσε τα οπίσθια και «δούλεψε» σκληρά το κορίτσι.

image1.jpg
Αρχικά ξεκίνησε ως μοντέλο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, κάνοντας την καρδιά της πέτρα μέχρι να καταφέρει τον στόχο της. Με υπομονή και επιμονή όμως, τα κατάφερε αφού το ταλέντο της που πηγάζει τόσο εκ των έσω όσο και των έξω (ήτοι πλούσια τα ελέη η Κωνσταντίνα),εκτιμήθηκε, με αποτέλεσμα να την δοκιμάσουν (ως γλάστρα) στις πρωινές εκπομπές του Σαββατοκύριακου, τις οποίες παρουσίαζαν Ναταλία Γερμανού και Κατερίνα Καραβάτου αντίστοιχα.

Στην «μαθητεία» της εως ότου γίνει κεντρική παρουσιάστρια, προσπάθησε πολύ: Διέκοπτε άπαντες, πέταγε κοτσάνες, και χωνόταν εκεί που δεν την έσπερναν. Η διοίκηση του Alpha που ξέρει να εκτιμά τον σωστό τον εργαζόμενο, αποφάσισε να της δώσει την μεγάλη ευκαιρία.

Και να, μετά από λίγο καιρό, η Κωνσταντίνα κατάφερε αυτό που λίγες μπορούν στην ηλικία της. Πήρε δική της εκπομπή, αναλαμβάνοντας την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, και έκανε τον Αlpha «Σπίτι της Σπιτάκι της».

Αν τα κατάφερε; Τα γεγονότα «μιλάνε» από μόνα τους. Επί εποχής Σπυροπούλου, η πρωινή ζώνη του Σ/Κ σημείωσε τα χαμηλότερα νούμερα στην ιστορία της, με την Κατερίνα Καραβάτου από απέναντι και σε ένα πολύ μικρό κανάλι, να της «ρίχνει» κανονικά στ΄αυτιά!

Από την εκπομπή επίσης, έφυγαν ΠΕΝΤΕ άτομα μέσα σε μόλις δυόμιση μήνες, ανάμεσά τους και η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία άκουγε Σπυροπούλου και έπινε νερό στο όνομά της, ενώ είχε χριστεί από τον σταθμό και ως μέντοράς της.

Mπορεί, το «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» να μην «βλέπεται» το Σαββατοκύριακο (δεν το λέμε εμείς αλλά η AGB), ο Alpha παρά ταύτα εξακολουθεί να της αναγνωρίζει το… χάρισμα περιμένοντας να δει την Κωνσταντίνα να εξελίσσεται σε νέα Ελένη Μενεγάκη.

Όσο για την Κωνσταντίνα; Επιμένει να δηλώνει «κορίτσι» της «βιοπάλης» και «απλή εργαζόμενη» του σταθμού του οποίου εκείνη όπως και όλοι οι άλλοι εργαζόμενοι, «σέβεται» τις αποφάσεις.

Διαβάζοντας τις παραπάνω δηλώσεις, ένα δάκρυ κύλησε από τα μάτια μας. Από τα γέλια φυσικά.

Εμείς της προτείνουμε πάντως να δοκιμάσει την τύχη της και σε κανέναν άλλον τηλεοπτικό σταθμό. Να δούμε… την «παίρνει» να το κάνει ή είναι «γλυκός» ο Alpha και τα προνόμιά του;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top