Η περιπέτεια «16 Τετράγωνα» απόψε στο Star-Συντονιστείτε στις 22:00

Με τους Μπρους Γουίλις, Μος Ντεφ και Ντέιβιντ Μορς

Η περιπέτεια «16 Τετράγωνα» απόψε στο Star-Συντονιστείτε στις 22:00

Aπόψε στις 22.00 συντονιστείτε στο Star γιατί έρχεται μια ταινία που θας σας καθηλώσει: Η περιπέτεια "16 τετράγωνα" με τον Μπρους Γουίλις!

16 οικοδομικά τετράγωνα χωρίζουν τον εγκληματία Έντι Μπάνκερ, που κρατείται στο αστυνομικό τμήμα, από το δικαστικό μέγαρο της Νέας Υόρκης. Εκεί θα πρέπει να δώσει κατάθεση ως μάρτυρας στον εισαγγελέα.

Μία διαδρομή ρουτίνας, που κανείς όμως δεν θέλει να αναλάβει και τελικά ανατίθεται στον αλκοολικό βετεράνο ντετέκτιβ, Τζακ Μόζλι. Μία υπόθεση, που πρόκειται περισσότερο για αγγαρεία, ξαφνικά εξελίσσεται σε εφιάλτη για τον έμπειρο αστυνομικό. Σε μια στιγμή αμέλειας του Τζακ, κάποιος προσπαθεί να σκοτώσει τον Έντι. Από εκείνο το σημείο και μετά, αρχίζει ένα ανελέητο ανθρωποκυνηγητό, καθώς, όπως φαίνεται, πολλοί είναι αυτοί που δεν θέλουν να φτάσει ζωντανός ο μάρτυρας ενώπιον του εισαγγελέα.

Ο πολυλογάς εγκληματίας έχει μπει στο στόχαστρο των αστυνομικών της Νέας Υόρκης, αφού αποτελεί τον βασικό μάρτυρα στην υπόθεση διαφθοράς του Αστυνομικού Σώματος. Ολομόναχος ο κουρασμένος Μόζλι έρχεται αντιμέτωπος με ένα καίριο δίλημμα: να εκτελέσει το καθήκον του φροντίζοντας για την ασφαλή μεταφορά του φυλακισμένου αλλά μάρτυρα για την προκειμένη περίπτωση ή να παρανομήσει για να υποστηρίξει τους επί χρόνια συναδέλφους του οι οποίοι τώρα κατηγορούνται…

Πρωταγωνιστές: Μπρους Γουίλις, Μος Ντεφ, Ντέιβιντ Μορς
Σκηνοθεσία: Ρίτσαρντ Ντόνερ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top