ΧΑΜΟΣ με τη νέα φωτογράφιση της Κιμ Καρντάσιαν:Πόζαρε με τα λαδωμένα οπίσθιά της σε ΠΡΩΤΟ πλάνο

Για το εξώφυλλο περιοδικού

ΧΑΜΟΣ με τη νέα φωτογράφιση της Κιμ Καρντάσιαν:Πόζαρε με τα λαδωμένα οπίσθιά της σε ΠΡΩΤΟ πλάνο

Όταν η Κιμ Καρτνάσιαν θέλει να προκαλέσει ξέρει να το κάνει πολύ καλά! Δεν είναι τυχαίο που η νέα της φωτογράφιση έχει προκαλέσει… πανικό στα social media.

Η 34χρονη τηλεπερσόνα γδύθηκε και πόζαρε μπροστά στον φωτογραφικό φακό του Ζαν Πολ Γκοντ, με τα λαδωμένα, φουσκωμένα οπίσθιά της σε πρώτο πλάνο!

Τόσα λεφτά έχει δώσει για τα εμφυτεύματα να μην τα προμοτάρει; Η φωτογράφιση αυτή έγινε για το εξώφυλλο του περιοδικού Paper και είναι ολοφάνερο ότι το ρετούς πήγε... σύννεφο!

o-KIM-BUTT-570.jpg
Εντύπωση πάντως προκάλεσε και η δεύτερη πόζα της Κιμ. Μπορεί σε αυτή να είναι ντυμένη, με μια βελούδινη τουαλέτα, ωστόσο, όπως βλέπετε, καταφέρνει να στερεώσει ένα ποτήρι σαμπάνια στα οπίσθιά της, σκύβοντας προς τα μπροστά.

κιμ.jpg

Η ίδια μάλιστα έκανε και σχόλιο στο twitter για αυτή τη φωτο γράφοντας: «Και μετά λένε πως δεν έχω ταλέντο... Προσπαθήστε και εσείς να ισορροπήσετε ένα ποτήρι σαμπάνιας στα οπίσθιά σας! LOL»

kim-kardasian-2_0.jpg
Οι υπεύθυνοι του περιοδικού από την πλευρά τους τόνισαν ότι ήθελαν αυτή τη φωτογράφιση όσο τίποτε άλλο, καθώς τα οπίσθια της Κιμ Καρντάσιαν μπορούν να... σπάσουν το ίντερνετ.

Ο Κάνι Γουέστ, βοήθησε πάντως και αυτός στη διαφήμιση αφού δεν σταμάτησε να κάνει retweet τις φωτο της Κιμ!

Τόσ�� περηφάνεια πια για τη σύζυγό του;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top