«Έφυγε» από καρκίνο γνωστή ηθοποιός του «Big Bang Theory»

Έχασε την «μάχη» στα 62 της

«Έφυγε» από καρκίνο γνωστή ηθοποιός του «Big Bang Theory»

Την τελευταία της πνοή, μετά από μια σύντομη «μάχη» με τον καρκίνο, άφησε η Κάρολ Αν Σούζι, μία εκ των πρωταγωνιστών της κωμικής σειράς «Big Bang Theory», που στη χώρα μας προβάλλεται από το Star !

Η τηλεοπτική μητέρα του Χάουαρντ «έφυγε» σε ηλικία 62 ετών, έχοντας στο πλευρό της τον αδερφό της και την σύζυγό του, καθώς και αρκετούς φίλους.

1-50-carol-h.jpg

Η Κάρολ Αν Σούζι άρχισε την καριέρα της στην τηλεόραση την δεκαετία του ’70 και ήταν από τις πιο αγαπητές πρωταγωνίστριες. Είναι, άλλωστε, ενδεικτικό το ότι οι τηλεθεατές του «Big Bang Theory» την λάτρευαν κι ας μην είχε εμφανιστεί ποτέ στη σειρά, αφού η αυταρχική μάνα του Χάουαρντ έφτανε μόνο στα… αυτιά μας, καθώς ακούγαμε την φωνή της. Εκτός από την κωμική σειρά, έπαιξε σε δεκάδες άλλες, όπως τα «Ugly Betty», «Grey's Anatomy» και «Seinfeld».

«Η οικογένεια του “Big Bang Theory” έχασε ένα αγαπημένο της μέλος με το θάνατο της Κάρολ Αν Σούζι, που δάνειζε τη φωνή της με απολαυστικό κι αξέχαστο τρόπο στο ρόλο της κυρίας Γουόλοβιτς. Αν και το κοινό δεν την είχε δει ποτέ, ο χαρακτήρας αυτός έγινε ένα μυστήριο στα οκτώ χρόνια προβολής της σειράς. Αυτό όμως που δεν αποτελεί μυστήριο είναι το ταλέντο της εκλιπούσας», ανέφερε η ανακοίνωση.

Δείτε στο βίντεο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της Κάρολ Αν Σούζι στο «Big Bang Theory»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top