Λόγω Σπυροπούλου ή εγκυμοσύνης απουσιάζει η Ζαρίφη από την Μενεγάκη;

Άλλα είπε η Ελένη και άλλα δείχνει η Κατερίνα

Λόγω Σπυροπούλου ή εγκυμοσύνης απουσιάζει η Ζαρίφη από την Μενεγάκη;

Την απουσία της Κατερίνας Ζαρίφη όλη την εβδομάδα ανακοίνωσε την Δευτέρα η Ελένη Μενεγάκη, αποδίδοντάς την σε γαστρεντερίτιδα. Ωστόσο, η πανελίστρια ήταν κανονικότατα το πρωί της Τρίτης στο ραδιόφωνο, ενώ φουντώνουν οι φήμες που την θέλουν να μετακινείται στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου!

«Έχουμε μία απώλεια και μάλλον η Κατερίνα θα λείψει για αρκετές μέρες, αφού το πρόβλημα είναι το γνωστό θέμα που “θερίζει”, οπότε ας κρατήσουμε κάποιες αποστάσεις ασφαλείας. Γιατί, όπως έχουμε πει, κάποιοι πρέπει να μένουν πίσω. Οπότε να της πούμε περαστικά και την άλλη εβδομάδα θα τα ξαναπούμε», είπε η Eλένη.

Κι ενώ περιμέναμε την Κατερίνα να απουσιάζει από την ραδιοφωνική της εκπομπή με τον Ευθύμη Ζησάκη, εκείνη ήταν στο πόστο της και… «περδίκι»! Μάλιστα, πρωταγωνίστησε σε χιουμοριστικό βιντεάκι, το οποίο «ανέβασε» στα social media, ενώ έγραψε ότι έπαθε... δηλητηρίαση!

Τι έγινε ρε παιδιά; Μας δουλεύει ψιλό γαζί η Ελένη;
Μήπως η απουσία της Ζαρίφη οφείλεται στην φημολογούμενη μετακίνησή της στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου;

Ή μήπως οφείλεται στο ότι υπάρχουν και… εγκυμονούσες στο πλατό, οπότε, καλού - κακού, απομακρύνθηκε η Κατερίνα για να μην κολλήσει καμία;

Δείτε το βίντεο της Ζαρίφη και όσα είπε η Μενεγάκη για την απουσία της

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top