Τριαντάφυλλος ξαναχτυπά: «Ο Λάκης Γαβαλάς δεν ξέρει από χορό»

«Δε μπορούσα σε δύο εβδομάδες να γίνω μπακαλιάρος»

Τριαντάφυλλος ξαναχτυπά: «Ο Λάκης Γαβαλάς δεν ξέρει από χορό»

​Στο βιβλίο γκίνες είναι πολύ πιθανόν να καταγραφεί ο Τριαντάφυλλος αφού έχει σπάσει το ρεκόρ των περισσότερων συνεντεύξεων μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Βλέπετε ο τραγουδιστής από τότε του μπήκε στο «Dancing With The Stars» δεν έχει σταματήσει να μιλάει.

Αυτή τη φορά ο τραγουδιστής μίλησε για το show χορού: «ήμουν όντως λίγο σφιγμένος στο show και αυτό γιατί κάνω χρόνια kick boxing, παίζω και τένις. Δε θα μπορούσα σε δύο εβδομάδες να γίνω μπακαλιάρος» τόνισε με έμφαση.

«Μπακαλιάρος» μπορεί να μην κατάφερε να γίνει μαϊντανός όμως τα κατάφερε και με το παραπάνω και εκτός από αυτό, και γραφικός αφού για χιλιοστή φορά μίλησε για τη Γερμανού. Αυτή τη φορά βέβαια είπε να αλλάξει λίγο αυτά που είχε πει μόλις λίγες μέρες πριν, κάνοντας «κωλοτούμπα»

Όπως σας έχουμε ενημερώσει ο τραγουδιστής είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του πως έχει προηγούμενα με την τραγουδίστρια, αφού κάνανε μαζί επιτυχίες και εκείνη τις ξέχασε, ενώ τώρα λέει πως δεν έχει διαφορές μαζί της και τίποτα να χωρίσουν: «Με τη Ναταλία έχουμε κάνει πολλές επιτυχίες μαζί. Δεν έχω να χωρίσω κάτι μαζί της. Ούτε παρουσιαστής είμαι ούτε της πήρα την εκπομπή για να έχουμε προηγούμενα» συμπληρώνει.

Προηγούμενα δεν ξέρουμε αν έχετε, σταθερότητα απόψεων πάντως όχι.

Δεύτερος «στόχος» του τραγουδιστή, ο Λάκης Γαβαλάς. Κατά την άποψη του Τριαντάφυλλου ο σχεδιαστής δεν είναι αρμόδιος για να είναι στη κριτική επιτροπή του show: «Ο Λάκης Γαβαλάς δεν ξέρει από χορό και το είδαμε αυτό και πέρσι που συμμετείχε, αλλά σέβομαι την ύπαρξη του εκεί και σέβομαι και τους κανόνες του σόου» επισήμανε ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως θα ήθελε να γίνει παρουσιαστής: «Πιστεύω ότι θα ήμουν πολύ καλός παρουσιαστής. Σε λίγο καιρό θα το προσπαθήσω πάντως. Το γουστάρω πολύ. Και σε πάνελ θα πήγαινα, γιατί όχι. Είμαι ένας άνθρωπος που ε΄χει χιούμρο, τα λέω έξω από τα δόντια, φυσικά μέσα σε λογικά πλαίσια»

Πάνω απ’ όλα είναι και μετριόφρων. Πολυτάλαντος αυτός ο άνθρωπος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top