ΑΥΡΙΟ κυκλοφορεί η «Αγορά» του Νίκου Χατζηνικολάου!

ΝΕΑ εφημερίδα, με ΟΛΑ τα νέα της πολιτικής και οικονομικής αγοράς

ΑΥΡΙΟ κυκλοφορεί η «Αγορά» του Νίκου Χατζηνικολάου!

Αύριο Σάββατο 8 Νοεμβρίου, κυκλοφορεί η ΝΕΑ εφημερίδα του Νίκου Χατζηνικολάου, η οποία θα ονομάζεται «Αγορά», και θα κυκλοφορεί ΚΑΘΕ Σάββατο, με όλα τα νέα της πολιτικής και οικονομικής αγοράς.

Όπως σας έχει ήδη γράψει τo star.gr, στην «Αγορά» θα αρθρογραφούν ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος, ο Νίκος Παπανδρέου και ο Στέλιος Κούλογλου.

Μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή στον «Real Fm», ο δημοσιογράφος και σχολιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, αποκάλυψε ότι η «Αγορά» θα έχει εξαιρετικό layout, δυνατό ρεπορτάζ, καλή ειδησεογραφία, και μια δυνατή προσφορά, ενώ δεν έκρυψε πως φιλοδοξεί να έχει την στήριξη και την αγάπη του κόσμου.

Να σημειώσουμε, πως ο τίτλος της εφημερίδας έχει διπλή έννοια, συμβολίζοντας από τη μια τα οικονομικά, και από την άλλη την αγορά, με την έννοια που της έδιναν οι Αρχαίοι Έλληνες.

Πρόκειται για μια εφημερίδα-οδηγό επιβίωσης όπως έχει πει ο δημοσιογράφος, προσθέτοντας πως επικεφαλής του πολιτικού θα είναι ο Γιάννης Τριάντης, την διεύθυνση έκδοσης θα έχει ο Γιάννης Παπαδόπουλος, διευθυντής σύνταξης θα είναι ο Κωνσταντίνος Ρομποτής, ενώ επικεφαλής του ελεύθερου θα είναι ο Μάνος Νιφλής.

Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Χατζηνικολάου, αρχικά την διεύθυνση της εφημερίδας θα την έχει ο ίδιος, χωρίς να κρύβει την χαρά του για το νέο του «παιδί».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top