Τέλος το… άβατον: ΔΕΙΤΕ ποια γυναίκα μπήκε εξώφυλλο στο «Men's Health»!

«Τελικά, αξίζει ο ιδρώτας και η προπόνηση», λέει η ίδια

Τέλος το… άβατον: ΔΕΙΤΕ ποια γυναίκα μπήκε εξώφυλλο στο «Men

Το «κάστρο» των καλογυμνασμένων ανδρών στα εξώφυλλα του «Men’s Health» γκρεμίζει η Έλενα Κρίστενσεν, η πρώτη γυναίκα που ποζάρει για την πρώτη σελίδα του γνωστού περιοδικού!

Η 45χρονη, πρώην μοντέλο, που έγινε παγκοσμίως γνωστή την δεκαετία του ’90, φωτογραφήθηκε για το τεύχος Δεκεμβρίου με αθλητικό outfit, ενώ μιλά για… γυμναστική και άνδρες.

1415288245741_Image_galleryImage_MH_Helena_Cover_jpg_Helen.jpg

«Πηγαίνω σε ένα παλιό γυμναστήριο, απαρχαιωμένο μέρος όπου υπάρχουν μόνο bodybuilders και μαχητές… Δεν κάνω yoga, δεν κολυμπάω, δεν τρέχω. Αυτά είναι για άλλους και όχι για μένα. Εγώ προτιμώ να κάνω βάρη, να μπαίνω στο ρινγκ και να νιώθω την ένταση», λέει η Κρίστενσεν για τα «μυστικά» της σιλουέτας της.

helena_1.jpg

Παράλληλα, τονίζει ότι της αρέσει ο «παλιός» τύπος άνδρα, που ήταν προστατευτικός και είχε χιούμορ, ενώ για το ότι έγινε η πρώτη γυναίκα σε εξώφυλλο του «Men’s Health» αναφέρει: «ήταν πραγματική τιμή για μένα και ξεχωριστή εμπειρία. Είναι ακόμη πιο ξεχωριστό φυσικά από την στιγμή που είμαι η πρώτη γυναίκα που γίνεται εξώφυλλο στη συγκεκριμένη έκδοση. Τελικά, αξίζει ο ιδρώτας και η προπόνηση!».

helena3.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top