Ο Τόνυ Δημητρίου μιλάει ανοιχτά για το διαζύγιό του από την Νίνα Αλτάνη

«Ότ��ν κάτι φτάσει στο τέλος του είναι καλύτερα να χωρίσεις»

Ο Τόνυ Δημητρίου μιλάει ανοιχτά για το διαζύγιό του από την Νίνα Αλτάνη

​Λίγες μέρες έχουν περάσει από τότε που έγινε γνωστό πως ο Τόνυ Δημητρίου και η σύζυγός του Νίνα Αλτάνη αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 10 χρόνια γάμου και δύο παιδιά, και ο ηθοποιός μιλάει ανοιχτά για το διαζύγιό τους.

Ο κυπριακής καταγωγής ηθοποιός που συμμετέχει στη σειρά «Όρκος Σιωπής» του Star, παραδέχεται σε συνέντευξή του πως όταν τα πράγματα φτάνουν στο τέλος τους είναι προτιμότερο να χωρίσεις: «κανένας δεν παντρεύεται για να χωρίσει. Όταν όμως κάτι φτάσει στο τέλος του, αφού προηγουμένως κάνεις τις κατάλληλες προσπάθειες για να δεις αν μπορείς να το αποφύγεις, είναι καλύτερα να χωρίσεις»

Ο ηθοποιός εξομολογείται παράλληλα πως η απόφαση του χωρισμού τους ήταν κοινή. Όσο για το ποια είναι η σχέση τους τώρα; Ο ηθοποιός είναι ξεκάθαρος: «βελούδινα διαζύγια δεν υπάρχουν, αλλά προσπαθούμε οι σχέσεις μας να είναι όσο το δυνατόν καλύτερες για χάρη των παιδιών μας και νομίζω πως τα καταφέρνουμε» λέει και συμπληρώνει: «όταν αποφασίσαμε άλλωστε να ζήσουμε χώρια, συμβουλευτήκαμε παιδοψυχολόγο που μας είπε πώς να το εξηγήσουμε στα παιδιά»

Ο Τόνυ Δημητρίου, που στη σειρά του Star, υποδύεται έναν άνθρωπο κακό και μυστηριώδη, αναφέρει πως πάντα στους ρόλους του προσπαθεί να βρει το δίκαιο: «κανένας δεν είναι κακός χωρίς λόγο. Ακόμα και οι χειρότεροι εγκληματίες πιστεύουν πως είχαν τους σωστούς λόγους γι’ αυτό που έκαναν, όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται αυτό. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος λοιπόν είναι της νύχτας και κάνει ό, τι μπορεί για να επιβιώσει και να προστατεύσει τους δικούς του με κάθε τρόπο»

Όσο για το τι είναι αυτό που κάνει τον «Όρκο Σιωπής» να διαφέρει από τις υπόλοιπες σειρές; «είναι μία σειρά εφάμιλλη, μη σου πω και καλύτερη των καλύτερων ελληνικών σειρών, με εξαιρετικά γυρίσματα και καταπληκτικούς ηθοποιούς. Μου αρέσει πολύ το αποτέλεσμα» τονίζει ο ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top