ΑΥΤΗ είναι η πράκτορας της CIA που μας «μαγεύει» τα Σάββατα!

Όσα πρέπει να ξέρεις για την πρωταγωνίστρια του «Covert Affairs» του Star

Mια γυναίκα μόνη, αλλά… με διπλή ζωή, «μαγεύει» το τηλεοπτικό κοινό κάθε Σάββατο στις 18:45: ο λόγος για την πράκτορα της CIA Άνι Γουόκερ, κατά κόσμον Πάιπερ Περάμπο, η οποία πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Star «Covert Affairs», που αγκάλιασαν οι τηλεθεατές από τα πρώτα επεισόδια!

Ίντριγκες, κίνδυνος και εκρηκτικές καταστάσεις συνθέτουν το παζλ της σειράς, στην οποία οι τηλεθεατές έδειξαν την προτίμησή τους: τα δύο Σάββατα προβολής (25/10 - πρεμιέρα και 1/11 - 2ο επεισόδιο), το «Cover Affairs» έκανε 24,2% στο νεανικό κοινό (15 – 24) και ήταν πρώτο στη ζώνη.

Το star.gr σου παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την πρωταγωνίστρια:

Γεννημένη στις 31 Οκτωβρίου του 1976 στο Ντάλας του Τέξας, η Πάιπερ Περάμπο κατάγεται από ένα απίστευτο «μίγμα» εθνικοτήτων. Λίγο Γερμανίδα, λίγο Αγγλίδα και λίγο Ιρλανδή από την πλευρά του πατέρα της και… αρκετά Νορβηγίδα από τη μητέρα της. Η ίδια μάλιστα διευκρινίζει ότι το επώνυμό της μπορεί να θυμίζει… Ιταλία, ωστόσο είναι 100% γερμανικό.

Η Πάιπερ μεγάλωσε στην πολιτεία του Νιου Τζέρσεϊ, καθώς ο πατέρας της ήταν καθηγητής ποίησης στο κολλέγιο του Ocean County.

Σπούδασε θέατρο στο Πανεπιστήμιο του Οχάιο και μετά την αποφοίτησή της μετακόμισε στη Νέα Υόρκη. Εκεί, άρχισε να εργάζεται ως σερβιτόρα, ενώ παράλληλα συνέχισε τις σπουδές της στην υποκριτική, προσπαθώντας να βρει την ευκαιρία της στο χώρο του θεάματος. Η ευκαιρία δεν άργησε να έρθει. Αρχικά με συμμετοχές σε ανεξάρτητες θεατρικές παραστάσεις και στη συνέχεια με τον πρώτο της ρόλο στην ταινία «Whiteboyz» του Μαρκ Λέβιν.

Το όνομα ��ης Περάμπο έγινε γνωστό ευρέως με τη συμμετοχή της στο ιδιαίτερα πετυχημένο «Το μπαρ των ονείρων» το 2000. Ο ρόλος της Βάιολετ «Τζέρσεϊ» Σάντφορντ, της άνοιξε νέες προοπτικές για την καριέρα της και οι προτάσεις άρχισαν να έρχονται η μία μετά την άλλη. Ωστόσο, η ίδια αποφάσισε να μείνει για λίγο καιρό μακριά από τις mainstream παραγωγές και να συμμετάσχει σε ανεξάρτητες ταινίες, προσπαθώντας να βελτιώσει τις υποκριτικές της ικανότητες. Για αρκετά χρόνια έπαιξε ρόλους που απέσπασαν πολύ θετικές κριτικές, όπως ο ρόλος της Πολίν Όστερ στο «Lost and Delirious».

Το 2008, η ηθοποιός έκανε το όνειρό της πραγματικότητα, πρωταγωνιστώντας στην πρώτη της μεγάλη θεατρική παράσταση, το «Reasons to be Pretty». Σχεδόν ταυτόχρονα με την ολοκλήρωση της παράστασης, δοκιμάστηκε για το ρόλο της Άνι Γουόκερ στο «Covert Affairs». Η ίδια ομολογεί ότι ο ρόλος αυτός υπήρξε καταλυτικός για την καριέρα της και της άνοιξε ορίζοντες που δεν φανταζόταν καθώς μέχρι τότε δεν είχε καν σκεφτεί την πιθανότητα να κάνει τηλεόραση.

Παρά το γεγονός ότι σε ένα από τα γυρίσματα των πρώτων επεισοδίων της σειράς τραυματίστηκε στο γόνατο, η Περάμπο ξεχώρισε για την ερμηνεία της και ήταν υποψήφια στις Χρυσές Σφαίρες το 2010 στην κατηγορία της «Καλύτερης Ηθοποιού για Δραματική Τηλεοπτική Σειρά». Οι ατυχίες όμως φαίνεται ότι την «κυνηγούσαν», καθώς μία μέρα πριν την ολοκλήρωση των γυρισμάτων για το δεύτερο κύκλο της σειράς, έσπασε το πόδι της!

Η καριέρα της μετά την επιτυχία στο «Covert Affairs» περιλαμβάνει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στο θρίλερ «Λούπερ, αντιμέτωποι με το χρόνο» του 2013 και τη συμμετοχή της στην κωμική σειρά «Go On», όπου πρωταγωνιστεί ο Μάθιου Πέρι, ο Τσάντλερ από τα «Φιλαράκια». Φυσικά, συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στο «Covert Affairs» που έχει ήδη φτάσει στον 5ο του κύκλο, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται να συμμετάσχει σε ένα ακόμα θρίλερ, το «Endangered» του Ντέιβιντ Χακλ.

Η Πάιπερ Περάμπο είναι παντρεμένη από το καλοκαίρι του 2014 με τον Στίβεν Κέι, μέλος της σκηνοθετικής ομάδας του «Covert Affairs». Μιλάει άπταιστα γαλλικά, ενώ στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με το μπαρ - εστιατόριό της, «Employees Only», που βρίσκεται στο West Village του Μανχάταν και έχει ως κεντρικό του θέμα την εποχή της ποτοαπαγόρευσης.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του «Covert Affairs»!