Τι είπε η Μάρα Ζαχαρέα και έκανε την Σταματίνα Τσιμτσιλή να κλάψει;

Σταματίνα: «Μου έκανε μεγάλη τιμή που ήταν εκεί, δίπλα μου!»

Τι είπε η Μάρα Ζαχαρέα και έκανε την Σταματίνα Τσιμτσιλή να κλάψει;

​Το πρώτο δάκρυ που κύλησε στο μάγουλο της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ήταν από τα όμορφα λόγια που είπε για εκείνη η Μάρα Ζαχαρέα, κατά την χθεσινή παρουσίαση του νέου της βιβλίου, «Όλα για λίγο παράδεισο».

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, προλόγισε το πρώτο συγγραφικό εγχείρημα της Σταματίνας, μαζί με την Λένα Μαντά, τον Αντώνη Σρόιτερ και τον Τζώνη Καλημέρη, λέγοντας:

«Την Σταματίνα την έχω γνωρίσει τα τελευταία 2-3 χρόνια, και έχω διαπιστώσει ότι είναι ένας άνθρωπος με πάρα πολλή καλοσύνη στην ψυχή του. Και αυτό είναι σπάνιο στις μέρες μας να το βρούμε γενικότερα, και στον δικό μας επαγγελματικό χώρο, ειδικότερα. Η Σταματίνα είναι Κυρία με Κάππα κεφαλαίο, γιατί έχω διαπιστώσει ότι μένει μακριά από κάθε είδος κουτσομπολιού και ίντριγκας, ακόμα και όταν μιλάει για ανθρώπους που την έχουν βλάψει, οι φράσεις της είναι πάρα πολύ προσεκτικές και πάρα πολύ μετρημένες. Έβαλε τον εαυτό της στη βάσανο του γραπτού λόγου, ενώ έχει μια πάρα πολύ δύσκολη καθημερινότητα, και δεν έχει την ανάγκη να το κάνει».

Τα λόγια αυτά συγκίνησαν πολύ την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία σήμερα από τον αέρα της εκπομπής της, την ευχαρίστησε δημόσια, λέγοντας:

«Η Μάρα Ζαχαρέα με την οποία συνδε��μαστε τα τελευταία 2-3 χρόνια, έκανε το πρώτο δάκρυ να κυλήσει στο μάγουλό μου, γιατί μίλησε πολύ όμορφα για μένα. Η Μάρα Ζαχαρέα είναι ένας άνθρωπος που υπηρετεί την ενημέρωση και τα δελτία ειδήσεων, και ένα άλλο προφίλ πιο αποστειρωμένο σε σχέση με τον δικό μας ψυχαγωγικό χώρο. Μου έκανε μεγάλη τιμή που και ήταν εκεί δίπλα μου και μίλησε τόσο όμορφα και ζεστά για μένα».

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ.



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top