Συγκινήθηκε η Στ.Τσιμτσιλή στην παρουσίαση του νέου της βιβλίου-ΔΕΙΤΕ οικογενειακές στιγμές

Τα τρυφερά λόγια της μητέρας, της αδερφής της, και του συζύγου της για το πρώτο της συγγραφικό εγχείρημα

Συγκινήθηκε η Στ.Τσιμτσιλή στην παρουσίαση του νέου της βιβλίου-ΔΕΙΤΕ οικογενειακές στιγμές

​Tον δικό της «παράδεισο» έχει βρει η Σταματίνα Τσιμτσιλή και δεν το έκρυψε, κατά την παρουσίαση του νέου της βιβλίου, «Όλα για λίγο Παράδεισο».

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την συγκίνησή της,μιλώντας με πολύ τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, στον οποίο και αφιέρωσε το πρώτο της ερωτικό μυθιστόρημα:

«Οι άνθρωποι ψάχνουμε την ευτυχία και το φως γύρω μας, ενώ βρίσκεται μέσα μας. Προσπερνάμε τα ουσιαστικά που είναι δίπλα μας και ψάχνουμε την ευτυχία στα ουτοπικά. Άρα ναι. Η Λήδα έχει κάποια κομμάτια μου, αλλά δεν είμαι εγώ. Αλλά θα ήθελα να είμαι κι εγώ, κι εσείς. Να βρείτε ένα κομμάτι της που θα το αγαπήσετε. Το σίγουρο είναι ότι στο τέλος η Λήδα βρίσκει τον έρωτα και την απόλυτη αγάπη. Και επειδή ένιωσα κι εγώ ότι την βρήκα και είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα, γι΄αυτό ήθελα να της χαρίσω αυτό το happy-end. Και γι΄αυτό αφιέρωσα το βιβλίο στον Θέμη, που είναι ένας άνθρωπος ο οποίος εκτός από σύντροφος είναι και μια πατρική φιγούρα στην ζωή μου, γιατί έχω χάσει τον μπαμπά μου. Είναι και φίλος μου, και τα πάντα».

Από την παρουσίαση, δεν θα μπορούσε να λείπει και η μητέρα της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η οποία δήλωσε:

«Η Σταματίνα κατέθεσε την ψυχή της. Συγκεντρώθηκε και το έκανε! Την βοήθησε πάρα πολύ ο άνδρας της. Ήταν μεγάλη η συμβολή του. Γι΄αυτό του το αφιέρωσε κιόλας. Χαίρομαι γιατί δικαιώνεται η προσπάθειά της!»

Τα καλύτερα όμως, της ευχήθηκε και η αδερφή της, Μαίρη Τσιμτσιλή:

«Εύχομαι το βιβλίο να είναι καλοτάξιδο. Είμαι σίγουρη γι΄αυτό! Ελπίζω να το αγαπήσουν όλοι, όπως το αγαπήσαμε κι εμείς που το έχουμε διαβάσει. Είναι ένα όνειρο που είχε πολλά χρόνια και χαίρομαι πολύ που το πραγματοποίησε. Εύχομαι να πραγματοποιηθούν όλα τα όνειρά της. Την αγαπώ πολύ».

Τέλος, ο Θέμης Σοφός δεν έκρυψε πόσο περήφανος είναι για την σύζυγό του, λέγοντας:

«Δεν σας κρύβω ότι όταν το ξεκίνησε, δεν το ήξερα. Όταν μου το έδωσε για πρώτη φορά να το διαβάσω και μου είπε “δες τι έχω γράψει” πραγματικά εντυπωσιάστηκα και την εμψύχωσα. Της είπα προχώρα γιατί έχεις πολύ μεγάλο ταλέντο. Θεωρώ ότι η εκφορά του γραπτού λόγου, η πλοκή και η μυθιστοριογραφία της, είναι πραγματικά εντυπωσιακές. Μου άρεσε πάρα πολύ. Η συγγραφή είναι ένα μακρύ και μεγάλο ταξίδι. Για να αποκαλείται κάποιος συγγραφέας έχει μεγάλο δρόμο μπροστά. Αλλά σίγουρα έχει κάνει μια εξαιρετική αρχή, και εγώ της εύχομαι να είναι ένα καλό ταξίδι αυτό!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top