Το web tv του star.gr επιστρέφει με ΝΕΕΣ εκπομπές, πιο ανανεωμένο από ποτέ!

ΜΑΘΕΤΕ τα πάντα για το νεανικό του πρόγραμμα

Το web tv του star.gr επιστρέφει με ΝΕΕΣ εκπομπές, πιο ανανεωμένο από ποτέ!

To web tv του star.gr επιστρέφει πιο οργανωμένο και νεανικό από ποτέ.

Με πρόγραμμα για πέντε ημέρες την εβδομάδα και εκπομπές που καλύπτουν όσα θέματα δεν μπορούν να αναδείξουν εκτενώς τα τηλεοπτικά κανάλια ,το web tv φιλοδοξεί να ενημερώσει και να ψυχαγωγήσει ανθρώπους που ασχολούνται με το διαδίκτυο εντός και εκτός συνόρων.

Web TV Live_225x90(b).jpg
Η επιλογή star.tv βρίσκεται στην πρώτη σελίδα του star.gr και σας οδηγεί εύκολα και γρήγορα στο πρόγραμμα της ιντερνετικής τηλεόρασης.

Το νέο πρόγραμμα του star.tv ξεκινάει την Δευτέρα 10 Νοεμβρίου με 8 εβδομαδιαίες εκπομπές και με φιλοδοξία στην πορεία να προστεθούν και άλλες που θα καλύπτουν ακόμα ευρύτερη θεματολογία.

Ακολουθεί το ημερήσιο πρόγραμμα και οι παρουσιαστές –παραγωγοί.

ΔΕΥΤΕΡΑ

17.00-18.00 "THE BATTLE SHOW" - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Εκπομπη με καλεσμένους πρωταθλητες απο αθλήματα που ονομαζονται μαχητικα (π.χ. ΜΜΑ.EFL)και εκτενη αναφορά και σε πιο γνωστα ολυμπικού Τυπου τέτοια αθλήματα όπως το Ταε Κβον Ντο, το μποξ και το Καρατε

18.30-19.30 "ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΣΩSTAR" - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ

Μια κλασική εκπομπή αυτοκινήτου με ειδήσεις επικαιροτητας, νεα μοντέλα, θέματα ασφαλείας, αγώνες και οτι αφορα τον χωρο του μηχανοτκινητου αθλητισμου

ΤΡΙΤΗ

17.00-18.00 "THE MUBET SHOW" - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ Θ.ΖΑΡΜΑΚΟΥΠΗΣ/Η.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η γνωστη εκπομπή με τις στοιχηματικές προβλέψεις για τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια αλλα και συζήτηση για θέματα που αφορούν κυρίως το ποδόσφαιρο

THE MUBET SHOW.jpg

18.30-19.30 "PETS4U" ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΘΟΔΩΡΟΣ ΣΟΥΚΑΣ

Εκπομπή που θα ασχολείται με κάθε είδους κατοικιδιο ζωο, με συμβουλές απο κτηνιάτρους, ειδικούς και ωραία βιντεακια με πρωταγωνιστές τους φιλους μας απο το ζωικο βασίλειο.

ΤΕΤΑΡΤΗ

17.00-18.00 "GA-RΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΜΟΔΑ" - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΓΑΘΗ ΡΑΝΤΗ-ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΡΑΝΤΗ

Ειδήσεις απο τον χωρο του θεάματος στην Ελλάδα αλλα και εκτενείς αναφορές στην μόδα και γενικότερα ενα ευχαριστο μαγκαζινο με ενδιαφεροντα νεα απο την showbiz.

18.30-19.30 "ΝΟΙΑΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ"- ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ιατρικές συμβουλές για όλα τα θέματα αλλα και πληροφορίες για όλες τις εξελίξεις στο ιατρικο πεδίο για θέματα ιατρικής επικαιρότητας.

ΠΕΜΠΤΗ

17.00-18.00 "THE BATTLE SHOW"

18.30-19.30 "Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ"- ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΑΧΑΚΗΣ

Εκπομπή κυρίως για τη νέα γεννιά που ασχολείται με τα κομπιουτερ αλλα και τις κονσόλες των παιχνιδιών με όλα τα παρελκομενα τους. Ενημερωση για ασφαλές ιντερνετ αλλα και χρηστικες πληροφορίες για τους πιο αρχαριους με τα θεματα της τεχνολογιας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

16.00-17.00 "ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ" - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΜΑΚΗΣ ΔΙΟΓΟΣ/ΝΙΚΟΣ ΑΡΜΕΝΗΣ

Εκπομπή με αναφορές και καλεσμένους απο την πολιτική επικαιρότητα αλλα και σχολιασμο στην αθλητική επικαιρότητα της εβδομάδας με μια πιο ανάλαφρη ματιά

17.30-19.00 "THE MUBET SHOW"


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top