Το Σάββατο 8 Νοεμβρίου κυκλοφορεί η «Αγορά» του Νίκου Χατζηνικολάου!

Μάθετε ποιοί θα είναι οι αρθρογράφοι της

Το Σάββατο 8 Νοεμβρίου κυκλοφορεί η «Αγορά» του Νίκου Χατζηνικολάου!

​Το Σάββατο 8 Νοεμβρίου κυκλοφορεί η ΝΕΑ εφημερίδα του Νίκου Χατζηνικολάου, η οποία θα ονομάζεται «Αγορά» και θα κυκλοφορεί κάθε Σάββατο, με όλα τα νέα της πολιτικής και της οικονομικής αγοράς.

Την άφιξή της είχε προαναγγείλει πριν λίγο καιρό ο καταξιωμένος δημοσιογράφος και σχολιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, ενώ σήμερα αποκάλυψε και τους αρθρογράφους της, που θα είναι οι Θεόδωρος Ρουσόπουλος, Νίκος Παπανδρέου και Στέλιος Κούλογλου.

Όπως είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή στον «Real Fm», η έννοια της εφημερίδας είναι διπλή, συμβολίζοντας από τη μια τα οικονομικά, και από την άλλη την αγορά, με την έννοια που της έδιναν οι Αρχαίοι Έλληνες.

Πρόκειται για μια εφημερίδα-οδηγό επιβίωσης όπως είπε ο δημοσιογράφος, προσθέτοντας πως επικεφαλής του πολιτικού θα είναι ο Γιάννης Τριάντης, την διεύθυνση έκδοσης θα έχει ο Γιάννης Παπαδόπουλος, διευθυντής σύνταξης θα είναι ο Κωνσταντίνος Ρομποτής, ενώ επικεφαλής του ελεύθερου θα είναι ο Μάνος Νιφλής.

Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Χατζηνικολάου, αρχικά την διεύθυνση της εφημερίδας θα την έχει ο ίδιος, χωρίς να κρύβει την χαρά του για το νέο του «παιδί».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top