Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ τηλεοπτική συνέντευξη της Αλεξίας Αλεξιάδου-Τι έλεγε για την Ελένη Μενεγάκη

«Η συνεργασία με την μητέρα μου ήταν η πιο δύσκολη»-«Με την Μενεγάκη δεν θα συνεργαζόμουν ποτέ ξανά»

​Στον Κωνσταντίνο Δαναό είχε δώσει η Αλεξία Αλεξιάδου την τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

Η κόρη της Βέφας Αλεξιάδου που έφυγε χθες από τη ζωή, είχε μιλήσει στην εκπομπή «Oops» του Καναλιού 9 τον Αύγουστο του 2013, όπου μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί στην μητέρα της, αλλά και στην αποτυχημένη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη.

ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ:

«Η πιο δύσκολη συνεργασία σε ένα χώρο και σε οποιοδήποτε επάγγελμα, είναι όταν υπάρχει ήδη μια δυναμική προσωπικότητα και ένας γονιός ο οποίος σίγουρα κατευθύνει ή κινεί τα νήματα. Εμένα μου πήρε αρκετά χρόνια, τα οποία χρησιμοποίησα για να διδαχτώ κοντά της. Αλλά μετά έπρεπε κάποια στιγμή να ανεξαρτητοποιηθώ και να δείξω την δική μου προσωπικότητα και την δική μου ικανότητα, το οποίο έγινε στην πορεία. Η ��έφα είναι πρωτοπόρος σε αυτόν τον χώρο. Ήταν η πρώτη που ξεκίνησε την μαγειρική στην ιδιωτική τηλεόραση και όταν ξεκινούσε δεν τα είχε βρει όλα εύκολα. Βρήκε μια λευκή σελίδα και έπρεπε να την γράψει. Αυτό σίγουρα της το αναγνωρίζω».

Βέφα-Αλεξία-Αλεξιάδη1.jpg

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΛΗΞΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ:

«Δεν μπορούμε να ταιριάζουμε όλοι οι άνθρωποι σε αυτόν τον πλανήτη, ούτε μπορούμε όλοι να συμπαθούμε ο ένας τον άλλον, έτσι δεν είναι; Έκανε τις επιλογές της, είναι παρουσιάστρια έχει την δική της εκπομπή και πήρε τις αποφάσεις της για το με ποιους θέλει εκείν�� να συνεργαστεί. Καμιά φορά αυτό, αποκλείει τον κόσμο» ενώ στη συνέχεια την είχε χαρακτηρίσει… «άνοστη», ξεκαθαρίζοντας πως «δεν θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί της. Δεν ένιωθα και τόσο επιθυμητή».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποκλειστικά στο star.gr, ο τελευταίος άνθρωπος που συνεργάστηκε με την Αλεξία Αλεξιάδου-«Ήταν ένας άνθρωπος ολοζώντανος. Δεν είχε τίποτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top