ΝΕΑ σειρά από ΣΗΜΕΡΑ στο Star: «Μαύρο Τριαντάφυλλο»!

Δύο γυναίκες μοιράζονται τον ίδιο άνδρα - πρώτη ανάρτηση: 28-10-2014, 00:21

ΝΕΑ σειρά από ΣΗΜΕΡΑ στο Star: «Μαύρο Τριαντάφυλλο»!

​Πρεμιέρα κάνει σήμερα, Τρίτη 28 Οκτωβρίου, στις 18:40 η ολοκαίνουργια σειρά του Star, «Μαύρο Τριαντάφυλλο», η οποία αναμένεται να σας καθηλώσει, μιας και μιλά για την ιστορία δυο γυναικών, της Εμπρού και της Ναρίν, οι οποίες μοιράζονται τον ίδιο άνδρα!

Η Εμπρού είναι η ξανθιά πλούσια και μοντέρνα γυναίκα από την Κωνσταντινούπολη, ενώ η Ναρίν η μελαχρινή παραδοσιακή γυναίκα, που ζει σε ένα χωριό νοτιοανατολικά της Τουρκίας.

Η Εμπρού αγνοεί την ύπαρξη της Ναρίν, όπως και το γεγονός ότι ο γιος της που δεν αγκάλιασε ποτέ γιατί της είπαν ότι πέθανε, ζει.

Ο Μουράτ τον έδωσε στην Ναρίν, που δεν μπορεί να κάνει παιδιά.

151014174845_5898.jpg
Όταν ο Μουράτ θα εξαφανιστεί στα νερά του Ευφράτη μετά από ένα καυγά με τον αδερφό του, οι δυο γυναίκες θα συναντηθούν και οι εξελίξεις στο «Μαύρο Τριαντάφυλλο» θα είναι καταιγιστικές.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΛΛΟΝΕΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ:

Η Ετσέ Οσλού είναι η Εμπρού. Πρόκειται για μια από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς της Τουρκίας, με πολλούς θαυμαστές. Τα τελευταία χρόνια είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλές επιτυχημένες σειρές αλλά και κινηματογραφικές ταινίες.

Την Ναρίν υποδύεται η Οζλέμ Τσονκέρ, η μελαχρινή καλλονή, που με τις εμφανίσεις της έχει γίνει πολλές φορές αντικείμενο θαυμασμού, ενώ έχει ψηφιστεί από τις πιο όμορφες ηθοποιούς της Τουρκίας.

Μαζί με την Ετσέ Οσλού, έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των ξένων ΜΜΕ, τόσο με τις ερμηνείες, όσο και με την εμφάνισή τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top