Δούκισσα Νομικού για «Dancing with the stars»: Φέτος δεν έχω το άλλοθι της πρώτης φοράς

Λέει "ναι" σε έναν αληθινό έρωτα και δεν αναζητά ούτε τον πρίγκιπα ούτε τον ήρωα

Δούκισσα Νομικού για «Dancing with the stars»: Φέτος δεν έχω το άλλοθι της πρώτης φοράς

Δεν βλέπει την ώρα να αρχίσει το “Dancing with the Stars 5” η Δούκισσα Νομικού, η οποία θα παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά το σόου. Η παρουσιάστρια, όπως λέει σε συνέντευξή της, έχει εντοπίσει τα λάθη της περσινής χρονιάς και φέτος νιώθει πιο έτοιμη!

«Ένα ζωντανό, τετράωρο και ιδιαίτερα σημαντικό για το κανάλι σόου όπως είναι το “Dancing” είναι πάντα δύσκολο γιατί οι ευθύνες είναι πολλές. Πέρυσι είχα το άλλοθι της πρώτη�� φοράς. Φέτος έχω την εμπειρία της δεύτερης φοράς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δουλέψω και θα προσπαθήσω ακόμα περισσότερο» αναφέρει και προσθέτει: «Θέματα προς βελτίωση υπάρχουν πολλά. Δεν υπάρχει ο τέλειος παρουσιαστής. Το θέμα είναι να μην επαναλαμβάνεις τα ίδια, να μαθαίνεις, να εξελίσσεσαι»

Φέτος πιστεύει ότι θα είναι περισσότερο ο εαυτός της. «Αλλά ας μην κάνουμε προβλέψεις. Σε λίγες ώρες το “DWTS 5” ξεκινάει και θα τα μάθουμε όλα. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι ούτε εγώ ξέρω πως θα είμαι., γιατί στα λόγια όλα φαίνονται ωραία και εύκολα, όταν όμως ακούς την αντίστροφη μέτρηση από τον σκηνοθέτη για να ξεκινήσει το σόου, η ψυχολογία, η αδρεναλίνη και η όλη κατάσταση είναι διαφορετική, Πάντως ανυπομονώ να ξεκινήσουμε.»

Μετά το χωρισμό της με τον Χρήστο Χολίδη η παρουσιάστρια έχει επικεντρωθεί στη δουλειά της με την οποία, όπως υποστηρίζει, είναι... ερωτευμένη!

Η Δούκισσα Νομικού λέει "ναι" σε έναν αληθινό έρωτα και δεν αναζητά ούτε τον πρίγκιπα, ούτε τον ήρωα. «Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες, όπως λέει και τι αγαπημένο μου τραγούδι» παραδέχεται και προσθέτει: «Μάλιστα, διάβασα πρόσφατα κάτι ωραίο: Δεν ψάχνω να βρω κανέναν ήρωα για αυτό έγινα ο ήρωας του εαυτού μου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top