Ένας φύλακας άγγελος για την… «Δούκισσα Νομικού» του Mega με μία

Λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας η εκρηκτι��ή Τζούλια Νόβα

Ένας φύλακας άγγελος για την… «Δούκισσα Νομικού» του Mega με μία

​Η 23χρονη Τζούλια Νόβα ή «Δούκισσα Νομικού» του Mega, όπως την αποκαλούν, μπορεί να προσέλκυσε τα φώτα της δημοσιότητας με την εμφάνισή της στο «Mega με μία», όμως η ίδια παραμένει χαμηλών τόνων και προσπαθεί να διαχειριστεί τη δημοσιότητα.

Στο πλευρό της, φύλακας άγγελος, ο σύντροφός της Γιάννης Μάρκου, ο οποίος είναι εισοδηματίας και ασχολείται με τις αγοραπωλησίες ακινήτων.

Οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και αρκετά χρόνια και ο Γιάννης ήταν ο άνθρωπος που την στήριξε στα πρώτα της βήματα.

tzoulia2.jpg

Η Τζούλια και ο Γιάννης απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές στα βόρεια προάστια, ενώ ο επιχειρηματίας λατρεύει τον αθλητισμό και πολλές φορές μαζί με την ξανθιά καλλονή περνούν αρκετή ώρα στο γυμναστήριο.

Φίλοι του ζευγαριού λένε μάλιστα ότι οι δυο τους σχεδιάζουν σύντομα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ ο Γιάννης προσέχει την καλή του σαν τα μάτια του και πολλές φορές την έχουν δει να καταφτάνει στο στούντιο του πρωινού του Mega με πολυτελές αυτοκίνητο, το οποίο οδηγεί σοφέρ.

Η Τζούλια Νόβα κατάγεται από την Ουκρανία και ήρθε στην Ελλάδα πριν από 10 χρόνια μαζί με την μητέρα της, που είναι και η πιο καλή της φίλη. Η ίδια, αν και έχει σπουδάσει οικονομικά εργάζεται ως μοντέλο και πριν από λίγες μέρες πρωταγωνίστησε και σε καμπάνια νυφικών του οίκου Versace.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top