Στα όπα όπα την έχει την Ελένη ο Μάκης Παντζόπουλος

«Θέλω να είμαι βασίλισσα μόνο στην καρδιά του»

Στα όπα όπα την έχει την Ελένη ο Μάκης Παντζόπουλος

​Την ώρα που φουντώνουν οι φήμες ότι η Ελένη Μενεγάκη διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, ο Μάκης Παντζόπουλος την έχει στα όπα όπα και δεν την αφήνει να κουράζεται λεπτό.

Σύμφωνα με την Real Life, ο επιχειρηματίας είναι μέσα στην τρελή χαρά και αρκετά συχνά είναι εκείνος που πηγαίνει την Ελένη στο στούντιο και πηγαίνει και την παίρνει για να μην οδηγεί.

Πολλές φορές μάλιστα μένει καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής εκεί και την καμαρώνει, ενώ όσοι τον έχ��υν δει λένε ότι γελάνε και τα μουστάκια του όσο την παρακολουθεί, ενώ την προσέχει σαν τα μάτια του για να μην κουράζεται και στεναχωριέται.

Και η Ελένη όμως λέει Μάκης και κολλάει το στόμα της από τη γλύκα. Σε πρόσφατη έξοδό της μάλιστα με φίλους, φέρεται να τους είπε ότι «Θέλω να είμαι βασίλισσα μόνο στην καρδιά του Μάκη».

Όσο για την εγκυμοσύνη; Δεν πρόκειται να αποκαλύψει τίποτα μέχρι να περάσει το πρώτο τρίμηνο, όπως άλλωστε έκανε και στις τρεις προηγούμενες εγκυμοσύνες της.

Άλλωστε θέλει να είναι απόλυτα ήρεμη και ήσυχη, καθώς εκκρεμεί και η δίκη με τον πρώην σύζυγ�� της, Γ. Λάτσιο μέσα στον Δεκέμβριο, η οποία θα κρίνει κιόλας αν θα συνεχίσει να μένει στη βίλα της στα Μελίσσια ή όχι.

Δείτε επίσης:

Η ΠΡΩΤΗ δημόσια εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο μετά τις φήμες περί εγκυμοσύνης

H «απόδειξη» ότι η Μενεγάκη είναι έγκυος:ΔΩΔΕΚΑ φώτο την έβγαλαν και σε ΟΛΕΣ κρύβει την κοιλιά!

ΔΕΙΤΕ: Πως αντέδρασε η Ελένη Μενεγάκη όταν τη ρώτησαν αν είναι έγκυος!

Πότε θα μιλήσει για την εγκυμοσύνη της η Ελένη Μενεγάκη

Η Ζαρίφη πρόδωσε την εγκυμοσύνη της Μενεγάκη; ΔΕΙΤΕ την αντίδραση της παρουσιάστριας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top