Παναγιώτης Μπουγιούρης: Μιλάει για το νέο του ρόλο στη σειρά του Star «Όρκος Σιωπής»

Από τη Δευτέρα θα προβάλλεται καθ��μερινά στις 17:45

Παναγιώτης Μπουγιούρης: Μιλάει για το νέο του ρόλο στη σειρά του Star «Όρκος Σιωπής»

Για το ρόλο του στη σειρά του Star «Όρκος Σιωπής» που από τη Δευτέρα θα προβάλλεται καθημερινά στις 17:45 μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

«Πρόκειται για ένα είδος πολιτικού θρίλερ. Είναι μια σειρά επηρεασμένη από πολιτικά στοιχεία και αναφέρεται στην εισβολή στην Κύπρο. Υποδύομαι έναν πετυχημένο συγγραφέα και καλούμαι να λύσω το μυστήριο της δολοφονίας του πατέρα μου. Σιγά-σιγά ανακαλύπτω ότι σε αυτό εμπλέκονται άτομα υπεράνω υποψίας. Με καταπληκτικούς ηθοποιούς και συντελεστές, όπως ο Γιώργος Σούγιας και ο Γιάννης Βασιλειάδης, με τους οποίους έχω συνεργαστεί σε δύο πολύ επιτυχημένες σειρές, τη “Βέρα στο Δεξί” και τα “Μυστικά της Εδέμ” και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα αφού ήλπιζα να συνεργαστώ και πάλι μαζί τους» ανέφερε και πρόσθεσε: «Η σειρά είναι γεμάτη μυστήριο, με πολιτικά στοιχεία, ιστορικές αναδρομές και μυθοπλασία ενώ δεν στερείται φυσικά πάθους και έρωτα που πάντα αποτελούν κεντρικά στοιχεία»

Τα τελευταία χρόνια ο ηθοποιός μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο αφού συμμετέχει σε κυπριακές παραγωγές. Ο ίδιος παραδέχεται ότι έχει μια αδυναμία στο νησί της Αφροδίτης. «Πάντα το κυπριακό κοινό με αγκαλιάζει πολύ. Μου μιλούν σαν να είμαι φίλος τους, σαν να με ξέρουν χρόνια όταν με βλέπουν στο δρόμο. Μάλιστα πολλοί νομίζουν ότι έχω καταγωγή από την Κύπρο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top