H Γκαλένα Βελίκοβα μιλά για ΠΡΩΤΗ φορά για την δεύτερη εγκυμοσύνη της

Τι λέει για τις κόντρες των παικτών του «Dancing With The Stars»;

H Γκαλένα Βελίκοβα μιλά για ΠΡΩΤΗ φορά για την δεύτερη εγκυμοσύνη της

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η χορογράφος Γκαλένα Βελίκοβα, αφού, όπως σας έχουμε ενημερώσει, σε πέντε μήνες θα κρατάει στα χέρια της, το δεύτερό της παιδί.

Η χορογράφος και κριτής του «Dancing With The Stars» μιλώντας στην εκπομπή «Μία», δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά της: «Είμαι σχεδόν τεσσάρων μηνών και ανυπομονώ να την κρατήσω στην αγκαλιά μου» είπε και πρόσθεσε: «το φύλλο δεν το ξέρω. Θα το δούμε σε δύο εβδομάδες».

Η Γκαλένα Βελίκοβα έχει άλλη μία κόρη, ενός έτους, η οποία έχει ξετρελαθεί στην ιδέα πως θα αποκτήσει αδερφάκι.

Η χορογράφος μίλησε και για τη συμμετοχή της ως κριτής στο «Dancing With The Stars», και δήλωσε ενθουσιασμένη που θα συνεργαστεί με το Λάκη Γαβαλά.

Όσο για αυτά που έχουν ακουστεί πως υπάρχουν κόντρες και παράπονα των παιχτών για τη Νίκη Κάρτσωνα και τη Νικολέτα Καρρά, επειδή ξέρουν χορό η ίδια απάντ��σε: «όσοι ασχολούνται με τη showbiz έχουν κάνει κάποια κινησιολογία είναι υποχρεωτικό για τις δουλειές του από κει και πέρα οι Latin και οι bow room χοροί είναι οι βασικοί για το “Dancing With The Stars” για το format είναι πολύ εξειδικευμένοι χοροί, οπότε και κάποιος κινησιολογία να έχει κάνει μακάρι να τον βοηθήσει γιατί οι απαιτήσεις είναι υψηλότερες»

Εμείς γιατί νομίζουμε πως ξεγλίστρησε από την απάντηση;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top