Μπροστά έως 30% ο Σεφερλής - στη δεύτερη θέση η Τσιμτσιλή!

«Κλάψαμε όταν είδαμε τα νούμερα», είπε ο οικοδεσπότης του «Mega Με Μία»

Μπροστά έως 30% ο Σεφερλής - στη δεύτερη θέση η Τσιμτσιλή!

​Με μικρότερα ποσοστά, αλλά με την διαφορά πάνω από τις είκοσι ποσοστιαίες μονάδες, τερμάτισε πρώτο στους πίνακες τηλεθέασης της Τρίτης το «Mega Με Μία», ενώ και η Σταματίνα Τσιμτσιλή πέρασε το ζεύγος Λιάγκα - Σκορδά την ώρα που οι εκπομπές τους έπαιζαν απέναντι!

Κατά την δεύτερη μέρα της πρωινής ψυχαγωγικής «μονομαχίας», ο Μάρκος Σεφερλής έκανε, κατά μέσο όρο, 41% στο σύνολο της τηλεθέασης και σχεδόν 49,3% στις ηλικίες 15 - 44, έναντι 23,4% και 21% των Σκορδαλιαγκαίων.

Τα ποσοστά στο σύνολο

συνολοτριτης.jpg

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα ποσοστά της δεύτερης μέρας του «Mega Με Μία» ήταν μικρότερα από εκείνα της πρεμιέρας, ωστόσο, κάθε ημίωρο ήταν σταθερά μπροστά από το «Πρωινό» έως και 30%. Μάλιστα, το διάστημα 10:00 - 10:30, οπότε μπαίνει στην τελική ευθεία το «Happy Day», δεύτερη στα δυναμικά κοινά ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή με 21,8%, ενώ το ζεύγος Λιάγκα - Σκορδά «έγραψε» 14,8%.

Τα ποσοστά στις ηλικίες 15 - 44

τριτηδυναμικα.jpg

«Δεν χαρήκαμε καθόλου! Κλάψαμε με μαύρο δάκρυ!», είπε χαριτολογώντας ο Μάρκος Σεφερλής όταν ρωτήθηκε για την τηλεθέαση της πρεμιέρας και πρόσθεσε: «καλά ήτανε! Λογικό ήταν να χαρούμε και χαρήκαμε. Ο κόσμος περίμενε να το δει, υπήρχε μια περιέργεια. Το ευχάριστο είναι ότι τα ποσοστά ήταν ίδια μέχρι το τέλος, δηλαδή ο κόσμος κάθισε να δει τι είναι αυτή η εκπομπή. Από εκεί και πέρα, έχουμε μπροστά μας δρόμο μεγάλο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Συνέτριψε με 62% τον Λιάγκα ο Σεφερλής - αναλυτικά η τηλεθέασή τους!

- «Καρφιά» Σεφερλή για την τηλεθέαση - «πόλεμος» με Λιάγκα για την αντιγραφή

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top